Maak nu je team voor de Tourpool 2022 van WielerFlits Ploegleider

zaterdag 18 juni 2022 om 15:15
Maak nu je team voor de Tourpool 2022 van WielerFlits Ploegleider

foto: Cor Vos

De Tour de France beleef je dit jaar nog intenser op WielerFlits. Naast nieuws, voorbeschouwingen en interviews kan je net zoals tijdens de Giro d’Italia ook meespelen in ons nieuwe wielerspel WielerFlits Ploegleider. Een samenwerking tussen WielerFlits en ploegleider.nl.

Met WielerFlits Ploegleider beleef je de Tour als een echte ploegleider. Stel je favoriete renners op in je eigen ploeg en verdien elke etappe punten. Het principe is eenvoudig: als een renner goed rijdt, scoor jij ook!

Hoe werkt het?
Je krijgt een fictief budget van 100 punten en daarmee moet je acht basisrenners en vijf reserves selecties. Voorafgaand aan iedere etappe mag je één wissel doorvoeren, waardoor je met je team kunt spelen in bergetappes, massasprints en tijdritten.

Na iedere etappe scoren renners, truidragers, leden van de leider in het ploegenklassement en de meest strijdlustigste renner van de dag punten. Scoor extra punten door de juiste dagwinnaar – die niet in jouw team hoeft te zitten – te voorspellen. Ook in het eindklassement zijn punten te verdienen, net als met winnaars van nevenklassementen

Jouw subleague
Wil je het spel nog spannender maken? Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega’s in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague en daag elkaar uit om te bepalen wie de beste Ploegleider is.

In de week voor de Ronde van Frankrijk krijg je van WielerFlits traditiegetrouw ook weer een aantal tips voor dit spel middels de beruchte WielerFlits Pooltips-video. Twijfel je te veel over een aantal namen of wil je nu wel een keer heel graag de onwetende collega verslaan die altijd maar wat invult? Kijk dan in de dagen voor de Tour-start naar de WielerFlits Pooltips!

Wat kost het & wat kun je winnen?
Meespelen met WielerFlits Ploegleider tijdens de drie grote rondes (Giro d’Italia, Tour de France en Vuelta a Espana) kost €8 per team. Wil je alleen meespelen tijdens de Tour? Dan kost dat €4 per team. Meld je hier aan!

Je strijdt in WielerFlits Ploegleider om de eer. Voor de winnaar is er wel een exclusief interview met WielerFlits voorbehouden. Zo kon je hier eerder lezen over Mas Boom, die het WielerFlits Ploegleider-spel in de Giro d’Italia wist te winnen.


Tour de France 2022

Dit artikel delen:

5 Reacties

Fifty 21 juni 2022 om 14:35

eigenlijk zou ik het liefst 8 keer MVDP opstellen

kan dat?

0
Beer 21 juni 2022 om 14:43

Of VDP met 7 buitenlanders? :-) Trending!

0
Wigo 21 juni 2022 om 15:59

Het ENIGE spel dat ik ken waar je WEL moet betalen maar GEEN prijzen kunt winnen. ;-)

0
Poeksel 22 juni 2022 om 14:27

Toch wel: “De winnaar van het Tour-klassement wint een indoor trainer van Elite! “

0
Dumoulist 22 juni 2022 om 15:31

De Tour kost € 5,- euro en geen € 4,- zoals in de tekst beschreven staat.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone