Naesen en Bardet voeren AG2R La Mondiale aan in Milaan-San Remo

donderdag 21 maart 2019 om 14:45
Naesen en Bardet voeren AG2R La Mondiale aan in Milaan-San Remo

foto: Cor Vos

Zijn Oliver Naesen en Romain Bardet in staat om weg te rijden op de Poggio? AG2R La Mondiale zal er ongetwijfeld op hopen in Milaan-San Remo. De Franse WorldTour-ploeg heeft zijn definitieve selectie bekendgemaakt voor La Primavera.

Naesen maakt wellicht de meeste kans op een goede eindklassering, gezien zijn track record in de voorjaarsklassiekers. De West-Vlaming maakte indruk in de recent verreden Parijs-Nice. Zo ontpopte hij zich in de waaieretappes tot persoonlijke begeleider van kopman Bardet.

Maar écht indruk maakte Naesen in de slotetappe naar Nice. De Belg wist onderweg de betere klimmers te volgen, om vervolgens naar een tweede plaats te sprinten op de Promenade des Anglais. “Ik voel me nóg beter dan vorig jaar”, zo liet hij na afloop weten. Dat belooft voor aankomende zaterdag.

Overige renners 
Zijn werkgever AG2R La Mondiale vertrouwt ook op ronderenner Bardet, die bij zijn debuut in 2013 als zeventiende eindigde. De 28-jarige klimmer is eveneens goed in vorm, getuige zijn vijfde plaats in Parijs-Nice. Verder selecteert de ploeg Julien Duval, Dorian Godon, Nans Peters, Larry Warbasse én sprinter Clément Venturini.

Selectie flag-fr AG2R La Mondiale voor flag-it Milaan-San Remo (23 maart)
flag-fr Romain Bardet
flag-fr Julien Duval
flag-fr Dorian Godon
flag-be Oliver Naesen
flag-fr Nans Peters
flag-fr Clément Venturini
flag-us Larry Warbasse


Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing op Milaan-San Remo met daarin een vooruitblik op de kansen van de favorieten en via welke kanalen je de koers kan volgen.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Museeuwke 21 maart 2019 om 15:41

Na een lastige race en uitgedunde groep kan die Venturini zomaar top 5 sprinten, is in de luwte aan een uitstekend seizoen bezig.

0
champieter 21 maart 2019 om 16:06

Naesen in de vorm van zijn leven.

0
Viktrodriguez 21 maart 2019 om 17:40

Ik vraag me af wat Bardet hier te zoeken heeft. De Cipressa en Poggio lijken me niet zwaar genoeg en heeft verder geen sprint of tijdritkwaliteiten voor andere uitkomsten.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone