Trek-Segafredo start met oud-winnaar Degenkolb in Milaan-San Remo

dinsdag 19 maart 2019 om 17:33
Trek-Segafredo start met oud-winnaar Degenkolb in Milaan-San Remo

foto: Tour de la Provence

Trek-Segafredo heeft zijn selectie bekendgemaakt voor Milaan-San Remo. De Amerikaanse formatie rekent onder meer op John Degenkolb, vier jaar geleden nog winnaar van La Primavera. Daarnaast is ook Jasper Stuyven geselecteerd.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Degenkolb bewaart dus goede herinneringen aan Milaan-San Remo. In 2015 won de bonkige renner nog op de Via Roma, door in een sprint af te rekenen met Alexander Kristoff en Michael Matthews. Sindsdien jaagt de 30-jarige Degenkolb op een tweede zege. Vorig jaar moest hij nog passen voor het Italiaanse monument.

Degenkolb’s werkgever Trek-Segafredo rekent verder op sterke renners als Jasper Stuyven, Toms Skujiņš en Edward Theuns. De Belg finishte vorig seizoen nog als tiende in Milaan-San Remo. De selectie wordt aangevuld met Gianluca Brambilla, Markel Irizar en Nederlander Koen de Kort.

Selectie flag-us Trek-Segafredo voor flag-it Milaan-San Remo (23 maart)
flag-it Gianluca Brambilla
flag-de John Degenkolb
flag-es Markel Irizar
flag-nl Koen de Kort
flag-be Edward Theuns
flag-lv Toms Skujiņš
flag-be Jasper Stuyven

Overige selecties flag-it Milaan-San Remo (23 maart)
flag-fr Direct Energie
flag-nl Jumbo-Visma
flag-au Mitchelton-Scott

Dit artikel delen:

4 Reacties

Rhohan 19 maart 2019 om 17:42

Zeer ervaren ploeg natuurlijk, maar ze gaan moeten anticiperen.

0
Viktrodriguez 19 maart 2019 om 17:52

Vrij logische selectie.

0
Chaba 20 maart 2019 om 08:37

Ik zou eerder voor Stuyven gaan dan Degenkolb. Stuyven toont een betere vorm. Degenkolb heeft het na het ongeluk nooit zijn topniveau meer teruggevonden. Maar ga er vanuit dat Stuyven zijn vrije rol wel claimt.

0
Rhohan 20 maart 2019 om 09:58

Wat heeft Stuyven, behalve goede vorm, dan al bewezen in dit soort wedstrijden? Degenkolb heeft dan toch echt wel een streepje voor in mijn ogen. Ervaren, tactisch een veel sterkere renner dan Stuyven en sneller in de sprint.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone