Schrijf je nu in voor het Giro d’Italia 2023-spel van WielerFlits Ploegleider

zaterdag 6 mei 2023 om 08:00
Schrijf je nu in voor het Giro d’Italia 2023-spel van WielerFlits Ploegleider

De kruitdampen van het Klassiekerspel zijn nauwelijks opgetrokken, maar niet getreurd. Wielerspelletjespelers kunnen zich namelijk alweer opmaken voor de Giro d’Italia! Ook dit jaar voeg je met WielerFlits Ploegleider een extra dimensie toe aan het volgen van de Ronde van Italië. Kies jij voor Remco Evenepoel of Primož Roglič?

Ook dit jaar maken we met RIDE weer een lekker dikke zomereditie. Een 212 pagina's dik wielermagazine waar je deze zomer uren van kunt genieten en die de sportzomer nog nét iets leuker maakt. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Met WielerFlits Ploegleider beleef je de Giro als een echte ploegleider. Stel je favoriete renners op in je eigen ploeg en verdien elke etappe punten. Het principe is eenvoudig: als een renner goed rijdt, scoor jij ook!

Dit artikel delen:

3 Reacties

Ganna3 29 april 2023 om 12:30

Misschien tijd om het open te zetten zodat we teams kunnen maken. Voorlopige startlijst is al ruim bekend. Dit heeft wel invloed op het spelplezier

0
appiett 29 april 2023 om 08:31

Misschien even wachten, met het plaatsen van dit item.
Je kunt nog geen team maken.
Zelf denk ik erover om mijn geld terug te vragen. Ik heb vooral tijd in het weekend om een team te maken. Nu gaat het me niet lukken vind ik erg jammer.

Het is verder best een leuk spel, alleen ze zetten nu echt de zaak te laat open.

-1
Poeksel 29 april 2023 om 11:50

Een week van tevoren zijn er nog te veel onzekerheden.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone