Tirreno-Adriatico heeft deelnemersveld rond

dinsdag 12 maart 2019 om 19:54
Tirreno-Adriatico heeft deelnemersveld rond

foto: Cor Vos

Mitchelton-Scott en AG2R La Mondiale hebben als laatste ploegen hun selecties bekendgemaakt voor Tirreno-Adriatico. De Australische formatie rekent op Adam Yates, terwijl de Franse ploeg Alexis Vuillermoz uitspeelt als kopman.

De 26-jarige Yates was vorig jaar nog een van de hoofdrolspelers in Tirreno-Adriatico. De Britse klimmer won de vijfde etappe naar Filottrano, om twee dagen later als vijfde te finishen in het eindklassement. Dit seizoen won Yates al de koninginnenrit in de Ronde van Valencia.

Yates krijgt ondersteuning van Luke Durbridge, Alexander Edmondson, Michael Hepburn, Damien Howson, Brent Bookwalter en Christopher Juul-Jensen.

Selectie flag-au Mitchelton-Scott voor flag-it Tirreno-Adriatico (13-19 maart)
flag-us Brent Bookwalter
flag-au Luke Durbridge
flag-au Alexander Edmondson
flag-au Michael Hepburn
flag-au Damien Howson
flag-dk Christopher Juul-Jensen
flag-gb Adam Yates


AG2R La Mondiale vertrouwt op Vuillermoz

Alexis Vuillermoz moet het dan weer doen voor Ag2R La Mondiale. De 30-jarige puncheur is de laatste weken uitstekend op dreef. Zo won de Fransman de Royal Bernard Drome Classic. Bovendien finishte hij als vierde in de Tour du Haut Var.

Clément Venturini zal dan weer worden uitgespeeld als sprinter. Verder rekent de ploeg op Silvan Dillier, Nico Denz, Julien Duval, Dorian Gordon en Nans Peters.

Selectie flag-fr AG2R La Mondiale voor flag-it Tirreno-Adriatico (13-19 maart)
flag-fr Nico Denz
flag-ch Silvan Dillier
flag-fr Julien Duval
flag-fr Dorian Gordon
flag-fr Nans Peters
flag-fr Clément Venturini
flag-fr Alexis Vuillermoz


Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing op Tirreno-Adriatico met daarin een vooruitblik op de kansen van de favorieten en via welke kanalen je de koers kan volgen.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair