Stölting verder als Stölting Service Group

Door , woensdag 16 december 2015 om 10:46
Stölting verder als Stölting Service Group

Stölting gaat zonder een opvolger van Cult Energy verder. De ploeg ruilt daarnaast haar Deense licentie in voor een Duitse en gebruikt komend seizoen de naam Stölting Service Group. Dat bevestigt de ploeg via een persbericht en op Facebook

Stölting blij met snel optreden
Hans Mosbacher, directeur bij de Stölting Service Group uit Gelsenkirchen, is blij dat de toekomst van de nieuwe ProContinentale formatie voor komend seizoen gegarandeerd is. “We hebben er veel tijd in gestoken en de laatste dagen hard gewerkt om de ploeg in 2016 op de been te houden. We dachten met Cult Energy een sponsor en partner met reputatie te hebben binnengehaald, waarmee we de komende jaren wilden samenwerken. Ondanks het falen van Cult, ben ik blij dat we in zo’n korte tijd het budget voor komend seizoen sluitend konden maken.”

Gerdemann: ‘Beter dan survivalkamp’
Wegkapitein Linus Gerdemann (foto) is ook in zijn nopjes met de snelle totstandkoming van Stölting Service Group. “Ik ben overtuigd van de kwaliteiten van de ploeg. De solidariteit tussen het team, de bestuurders en de sponsoren voor 2016 is erg groot. De omgang met de actuele, hoogst ongewone situatie zegt me dat we deze periode als ploeg succesvol achter ons hebben gelaten. De teambuilding die hierdoor is ontstaan, is eentje die geen survivalkamp ter wereld kan bieden.”

Dit artikel delen:

8 Reacties

xistnc 16 december 2015 om 10:50

Opluchting voor renners en personeel. Cult af via de achterdeur.

#hupStölting

Etio 16 december 2015 om 11:46

Schitterend nieuws, hopelijk hebben ze wel de financiële middelen om uitgenodigd te kunnen worden voor een aantal WorldTourwedstrijden zoals een Tirreno-Adriatico of een Ronde van Zwitserland.

schmielerflits 16 december 2015 om 12:27

‘Beter als survivalkamp’.. beter als?

Laatste man 16 december 2015 om 13:01

Goed nieuws. Aan spirit geen gebrek.

Verweggistan 16 december 2015 om 16:26

Een ploeg opzetten, een co-sponsor vinden en dan vertrekken, apart van Cult. Erg netjes van Stolting.

Dayer Quintana 16 december 2015 om 16:26

Nu is het aan de renners om er een prachtig seizoen van te maken ;)

maklukzat 16 december 2015 om 18:48

Flinke kostenpost voor een bedrijf met een omzet van 85 miljoen. Mooi dat ze de handschoen oppakken, maar op termijn zullen er wel extra sponsors moeten komen lijkt me.

Tuttipazzi 16 december 2015 om 21:02

@schmielerflits
Gerdemann is ook een Duitser, dat verklaart het. :p

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair