Roompot-Nederlandse Loterij in 2018 met Rookvrije Generatie op het shirt

Roompot-Nederlandse Loterij in 2018 met Rookvrije Generatie op het shirt

Foto: Marcel Koch

vrijdag 5 januari 2018 om 17:50

Roompot-Nederlandse Loterij heeft in Rotterdam Ahoy haar nieuwe tenue gepresenteerd. De ProContinentale formatie voegt een zwarte balk op de borst toe aan het tenue en heeft plek ingeruimd voor een maatschappelijk doel: een rookvrije generatie.

Het overgrote deel van het tricot is oud en vertrouwd oranje. Het witte vlak boven de borst is verdwenen. Op de voor- en achterzijde van het tenue staat de tekst ‘Op weg naar een rookvrije generatie’, wat een maatschappelijk doel dient. Het logo van kansspelaanbieder Nederlandse Loterij maakt daarvoor plaats.

In een foto-album op de Facebook-pagina van Materiaalzone worden alle wielertenues voor 2018 verzameld. Like de pagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Dit artikel delen:

53 Reacties

Jacco van Stierop 6 januari 2018 om 18:09

Ik had onderwijzers en leraren die in de klas er stevig op los rookten; we zaten met z’n zevenen in vaders VW-bestelbus, autogordels waren er niet; behoudens de eerste schooldag werd ik nooit door mijn ouders gebracht of gehaald van school.

Godswonder hoe ik dat allemaal heb overleefd.

0
Kingstown 6 januari 2018 om 18:43

Een discussie over roken. Altijd gezellig.

Hoe harder de campagnes tegen het roken hoe meer jongeren ermee beginnen. Je verwacht het niet. Iets met verboden vruchten.

Nu is het wachten op de eerste dochter/zoon van een Roompot medewerker die rokend gesignaleerd wordt. Kunnen we weer lekker verder gaan kissebissen.

0
Jacco van Stierop 6 januari 2018 om 18:52

@ikbenprocycling
Ken jij de status van al die mensen bij die kliniek? Misschien zitten er terminaal zieken tussen voor wie een sigaret niets meer uitmaakt. Zou zelfs kunnen dat ze er nog enig genoegen of troost aan ontlenen.
En een vijftiger met overgewicht die een pak roomboter pakt in de supermarkt, kan die ook rekenen op een misprijzende blik van jou?

“Het is duidelijk wie de verstokte nicotinejunkies zijn hier, misschien zelfs met obesitas erbij”.
Merkwaardige conclusie, maar jij vindt jezelf wel heel sociaal door voor te schrijven wat een ieder wel of niet moet doen?

Prima dat men gezond en verantwoord leven wil propageren maar er bestaat wel degelijk een kwalijke neiging door te slaan.
Straks gaan ze nog , ik noem maar iets geks, rondemissen bij de Tour Down Under afschaffen omdat ze zo’n slecht voorbeeld geven voor meisjes met een laag zelfbeeld. Nou ja, goed, ok, nu overdrijf ik natuurlijk.
Voor de goede orde: ik heb geen overgewicht en ben geen roker.

@Kingstown
De buschauffeur van Roompot, – je weet wel, die voorheen wel eens een paarse trui aanhad-, wil er ook nog wel eens eentje opsteken. Of is die nu gestopt?

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone