Volg hier de derde etappe van de Boucles de la Mayenne 2022

zaterdag 28 mei 2022 om 12:10
Volg hier de derde etappe van de Boucles de la Mayenne 2022

Met Benjamin Thomas als de nieuwe leider, begint het peloton in de Boucles de la Mayenne aan de derde dag. Verwacht wordt dat deze etappe naar Château-Gontier-sur-Mayenne uitdraait op een sprint. Volg hier op WielerFlits het koersverloop!

De langste etappe van de ronde wordt in het zuiden van de Mayenne verreden. Maar ondanks zijn 188 kilometer, is het op papier de minst moeilijke etappe. Beginnend bij de Renault-dealer in Saint-Berthevin, leidt de route over mooie wegen en neemt deze een korte omweg door de Sarthe en de Maine-et-Loire.

Het 10 kilometer lange finalecircuit kent geen grote moeilijkheden, maar wel enkele stukken vals plat die de renners in de benen gaan voelen. De finish in Château-Gontier, waar de ronde voor het eerst in vijftien jaar doorheen komt, ligt aan het einde van een mooie rechte lijn met een stuk vals plat en is de sprinters op het lijf geschreven.

Om 12.25 uur wordt het startsein gegeven. De finish wordt verwacht rond 16.46 uur. De etappe is vanaf 14.15 uur live te zien via de app van de Eurosport Player.

Links
Voorbeschouwing: Boucles de la Mayenne 2022 (WielerFlits)

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours

Liveticker (DirectVélo)
Liveticker (Twitter organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.