‘Wout van Aert al op trainingskamp met Jumbo-Visma’
foto: Photopress.be
dinsdag 18 december 2018 om 07:42

‘Wout van Aert al op trainingskamp met Jumbo-Visma’

Wout van Aert is momenteel al aan het trainen met Jumbo-Visma. Dat meldt het AD. De wereldkampioen veldrijden is na de veldrit van Zonhoven afgereisd naar Sant Feliu de Guíxols in Spanje, waar de Nederlandse WorldTour-ploeg traint. Het versterkt de geruchten dat Van Aert naar Jumbo-Visma gaat.

Na de Superprestige in Zonhoven, waar Van Aert tweede werd achter Mathieu van der Poel, wilde Van Aert nog niet reageren op een aanstaande transfer naar de Nederlandse ploeg. Zijn manager Jef Van den Bosch gaf wel aan dat deze week meer duidelijk zal worden over de toekomst van de renner uit Lille. Vrijdag is de ploegpresentatie van Jumbo-Visma in Veghel.

Van Aert is momenteel zonder ploeg, nadat hij zijn contract verbrak met het Veranda’s Willems-Crélan van Nick Nuyens. In het veld rijdt hij momenteel namens het rondom hem opgerichte Cibel-Cebon Offroad-team.

Update 8.09 uur: Wout van Aert rond met Jumbo-Visma

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
18 december 2018 08:09
Oké, ik snap dat - omdat er geen directe bron van AD te zien is - het nog als gerucht wordt neergezet, maar op zich zit er weinig een rookgordijn of onduidelijkheid in dit verhaal. Hoe is de Spaanse zon, Wout?
18 december 2018 08:09
18 december 2018 08:19
Het is rond, binnen heet dat!
18 december 2018 08:30
De transfer van Wout van Aert naar Jumbo-Visma is rond. Lees hier meer.

Reacties zijn gesloten.