Wielertransfers 2019: Lars Oreel, Israel Cycling Academy, Olivier Pardini

donderdag 22 november 2018 om 17:27
Wielertransfers 2019: Lars Oreel, Israel Cycling Academy, Olivier Pardini

foto: Leon van Bon/Topcompetitie

In de rubriek Wielertransfers zet WielerFlits de laatste geruchten en bevestigingen op een rijtje. Met vandaag Lars Oreel, Israel Cycling Academy en Olivier Pardini. 

Lars Oreel trekt naar Duitsland 
Nu DESTIL-Parkhotel Valkenburg volgend jaar onder de vlag van Orange Babies verder gaat en dus geen Continental-formatie meer is, moeten een aantal renners op zoek naar een nieuwe ploeg om toch op het continentale niveau actief te blijven. Lars Oreel is daar in geslaagd. De Nederlander heeft onderdak gevonden bij het Duitse Dauner-Akkon, dat met het aantrekken van Oreel hoopt op meer uitnodigingen voor Nederlandse wedstrijden.


Israel Cycling Academy verlengt met thuisrijders 
Het is niet geheel verrassend, maar Guy Sagiv en Roy Goldstein rijden als Israëliërs ook komend seizoen voor Israel Cycling Academy. Sagiv reed dit jaar de Giro d’Italia uit, terwijl Goldstein zich tot nationaal kampioen wist te kronen. Gisteren trok de ProContinentale ploeg nog de Canadees Alex Cataford aan.


Olivier Pardini stopt ermee 
Olivier Pardini zet op 33-jarige leeftijd een punt achter zijn carrière. Dat laat de Belg weten aan La Dernière Heure. Pardini begon zijn carrière in 2007 bij het nietige Storez-Ledecq Matériaux. Hij wist nooit door te stoten naar de WorldTour, maar kan wel terugkijken op een verdienstelijke carrière.

Zo won hij het Circuit des Ardennes International en de Ronde van Midden-Nederland. Daarnaast won hij een etappe in de Sibiu Cycling Tour. Dit seizoen reed hij voor het continentale Differdange -Losch.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Scott Sunderland 22 november 2018 om 17:56

Meer nieuws: Kenny Elissonde heeft dan toch verlengd bij Sky.

0
Silent Hill 23 november 2018 om 11:49

Het nieuws over Pardini zou eigenlijk (ook) op .be moeten komen.
Alle begrip dat het 'spreiden' niet makkelijk is, maar het nieuws zag ik toevallig hier passeren. Verwondering dat het nog niet op WF stond. Maar blijkbaar wel op .nl, merk ik nu. Zo moeten we blijven switchen natuurlijk.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone