Van der Poel en Van der Haar present bij Grote Prijs van Brabant
foto: Marcel Koch
donderdag 8 september 2016 om 15:03

Van der Poel en Van der Haar present bij Grote Prijs van Brabant

Nederlands kampioen Mathieu van der Poel en Europees kampioen Lars van der Haar komen op 12 november in actie tijdens Grote Prijs van Brabant. De cross is het sportieve hoogtepunt van het driedaagse Wielerpassie Festival. Een avond daarvoor vindt in de Autotron van Rosmalen ook het Wielergala 2016 plaats.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Aantrekkelijk parcours
Richard Groenendaal is bij de cross betrokken als bestuurslid en mede verantwoordelijk voor het deelnemersveld. “Met Mathieu van der Poel en Lars van der Haar hebben we de twee beste Nederlandse veldrijders van de afgelopen jaren aan de start. Uiteraard gaan we proberen om nog meer bekende veldrijders aan de start te krijgen. In de komende weken komt daar meer duidelijkheid over. We hebben een selectieve omloop uitgezet op het voormalige attractiepark Autotron, met diverse zandstroken, gras en heuvels. Ik denk dat het een aantrekkelijk parcours is, waarop de beste coureurs vanzelf naar voren komen.”

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
24 september 2016 21:57
MvdP op 8 oktober a.s in de Brico cross te Meulenbeke ( zo is op de Bricocross site te lezen). Eindelijk.

Reacties zijn gesloten.