Roodhooft over wildcardaanvragen Corendon-Circus: “De signalen zijn positief”

Roodhooft over wildcardaanvragen Corendon-Circus: “De signalen zijn positief”

foto: Cor Vos

Door Nico Dick & Julian Dubbeld
zaterdag 14 december 2019 om 15:38

De ASO en RCS hebben enthousiast gereageerd op de wildcardaanvragen van Corendon-Circus voor Parijs-Roubaix en Strade Bianche. Althans, dat is wat Philip Roodhooft, de manager van Corendon-Circus, vertelt. “De signalen waren positief.”

“We zijn zowel bij het RCS voor Strade Bianche als de ASO voor Parijs-Roubaix zeer goed ontvangen”, verduidelijkt hij. Toch wil Roodhooft nog een slag om de arm houden: “We hebben nog geen zekerheid gekregen.”

Opvallend genoeg noemt Roodhooft niet de Tirreno-Adriatico en Milaan-San Remo. Twee wedstrijden die Mathieu van der Poel erg graag in 2020 wil betwisten. “We moeten nog afwachten”, aldus de manager.

Dit artikel delen:

6 Reacties

FreeWilly 14 december 2019 om 16:03

Er zijn teams die starten met slechtere papieren…

koos1 14 december 2019 om 16:40

Voor Parijs-Roubaix is met Van der Poel de wildcard gewoon een zekerheid. Voor de Italiaanse koersen is net nog even afwachten maar als Van der Poel daar graag wil starten dan zullen ze die Wildcard wel krijgen. Voor een ronde als Tirreno is het wel afwachten of de wildcards aan de Italiaanse PCT ploeg geven of toch voor Van de Poel gaan.

Jean Dumas 14 december 2019 om 18:26

Strade moet ook wel lukken.

Chippen 14 december 2019 om 22:13

die wild cards komen wel in orde, maar het ziet er sterk naar uit dat de vuelta niets zal worden, guillen heeft al gemeld dat hij de interesse van van der poel in de vuelta tof vindt, maar dat hij het promoten van het spaanse wielrennen belangrijker vindt

aangezien total-direct energie naar de vuelta wil, hebben ze nog maar 2 plekjes over voor het trio burgos/caja/euskadi, het zal al vervelend genoeg zijn 1 van die 3 te moeten weigeren, 2 gaan ze nooit doen

havana 15 december 2019 om 07:30

Zo erg is dat misschien niet eens. Ik zag heel erg weinig in de Vuelta campagne van Kor en Don.

ChefSpijker 15 december 2019 om 11:03

Gaat Wanty ook met zekerheid naar de Vuelta dan? Mocht de Vuelta ‘m niet worden, kan Mathieu wel een doel maken van Binckie.

Headlines

Materiaalzone

Populair