Podcast: We zijn terug!

maandag 4 januari 2016 om 14:00
Podcast: We zijn terug!

WielerFlits viert het nieuwe jaar met de terugkeer van de podcast. We pakken de draad weer op met wekelijks een nieuwe aflevering.

In aflevering 24 bespreken we uitgebreid de terugkeer van Theo Bos naar het baanwielrennen. Wat is zijn plan en hoe ziet zijn traject richting Rio eruit? Verder ook aandacht voor de Zesdaagse van Rotterdam, die aankomende donderdag begint, en een tussenbalans van het veldrijden.

De podcast met freelance journalist en wielerliefhebber Emile Vaessen en WielerFlits-verslaggevers Youri IJnsen en Maxim Horssels is hieronder te beluisteren via Soundcloud.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (31,6 MB). Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps.

Peter Sagan schittert in Grease

Dit artikel delen:

9 Reacties

Hermantk 4 januari 2016 om 14:29

Komt WF Live op termijn ook weer terug?

Maxim Horssels 4 januari 2016 om 14:37

@Hermantk, we werken daar wel aan.

rahimns 4 januari 2016 om 15:01

Ik vind dit toch minder dan wielerflitslive. Misschien ook omdat de onderwerpen mij wat minder aanspraken en er eigenlijk niets nieuws werd gebracht. Wel jammer dat er niet ingegaan werd op het stuk die Danny Nelissen geschreven heeft over het conflict AS0/UCI en de opmerkingen die ook Coockson gemaakt heeft daarover. Verder is ook Goss al weg bij Dimension Data, maar dat is een detail. Ben nog niet echt enthousiast, blijft allemaal wat oppervlakkig.

Dusbaba 4 januari 2016 om 17:33

Ik luister er altijd met plezier naar.

wielerliefhebbert 4 januari 2016 om 18:33

Het einde van de podcast dekt geheel de lading: een enorm gebrek aan kennis bij alle gasten en de presentator.

Hunneman180 4 januari 2016 om 18:41

Veel door elkaar gepraat. Iedereen wil zijn eigen woordje hebben.

Youri IJnsen 4 januari 2016 om 19:34

@Wielerliefhebbert
Waar schort het aan, dan kunnen we eraan werken. Met deze ongefundeerde opmerking schieten wij niets op, andere leden al helemaal niet. We horen graag van je!

@Hunneman
Dat vind ik zelf wel meevallen. Bovendien is dat goed voor de dynamiek, anders wordt het al snel saai en eentonig. Heb je een ander voorstel?

tricoloor 4 januari 2016 om 22:22

Licht het aan mijn download, of stopt het wel heel abrupt? Verder is het leuk, wel stoort het (soms) dat er wat veel door elkaar heen wordt gepraat.

Frits des Jeux 4 januari 2016 om 23:08

Ik heb vooral last van storing als ik luister. Dan valt er net een half woordje weg.

Het door elkaar praten vind ik zelf geen probleem. Daardoor komt de opgezette discussie heel natuurlijk over. En het is niet dat de mannen elkaar overschreeuwen. In tegendeel zelfs.

Headlines

Materiaalzone