Onvindbare Betancur wekt irritatie op bij AG2R La Mondiale

maandag 9 juni 2014 om 22:39
Carlos Betancur

foto: Sirotti

Carlos Betancur heeft al bijna een week niet meer van zich laten horen. De Colombiaan zou op 3 juni terugkeren uit Colombia, maar de winnaar van Parijs-Nice is toen niet geland op Franse bodem. Ook daarna heeft hij geen contact opgenomen met zijn werkgever, AG2R La Mondiale.

De 24-jarige Betancur is na Luik-Bastenaken-Luik vertrokken naar Colombia. In samenspraak met zijn ploeg heeft hij besloten om op 3 juni terug te keren in Frankrijk. Donderdag zou hij aan de start staan van de GP Kanton Aargau, waarna hij deel zou nemen aan de Ronde van Zwitserland in aanloop naar het hoofddoel, de Tour de France.

Manager Vincent Lavenu van AG2R La Mondiale heeft tot op heden ook geen teken van leven ontvangen van de Colombiaan. ”Zelfs zijn trainer, Michele Bartoli, kan geen contact met hem krijgen”, vertelt hij aan Ouest France. Met deze actie wekt Betancur wel irritatie op bij zijn Franse ploeg, het is volgens de Franse site namelijk niet de eerste keer dat Betancur te lang wegblijft. Het is nog afwachten wanneer Betancur zich weer meldt.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair