Nieuwe partner en naamsverandering voor Qhubeka ASSOS
foto: Cor Vos
donderdag 24 juni 2021 om 15:27

Nieuwe partner en naamsverandering voor Qhubeka ASSOS

Qhubeka ASSOS ondergaat met onmiddellijke ingang een naamsverandering. De Zuid-Afrikaanse formatie heeft met NextHash namelijk een nieuwe partner gevonden voor de komende vijf jaar. NextHash is een bedrijf dat zich bezighoudt met de technologie van blockchain.

NextHash houdt zich dus bezig met blockchain, een systeem voor het opslaan van data in een keten van datablokken. De data kunnen bijvoorbeeld overschrijvingen zijn van cryptogeld, maar ze kunnen ook eigendomsaktes, afspraken, persoonlijke berichten of andere gegevens bevatten. Het doel van NextHash is om ‘de digitale, crypto- en financiële wereld voor iedereen toegankelijk te maken’.

NextHash komt, ASSOS gaat 
“Ik ben ontzettend blij met het verwelkomen van NextHash, onze officiële crypto- en blockchain-partner”, laat teambaas Doug Ryder weten in een persbericht. “De sportwereld is zich aan het ontwikkelen richting een digitaal universum. Met deze langetermijndeal kunnen we ons blijven ontwikkelen en is het mogelijk om onze fans nog meer nieuws en interactieve content aan te bieden.”

Kledingsponsor ASSOS verdwijnt na enkele maanden als co-sponsor alweer van het toneel. Het Zwitserse bedrijf was voor de doorstart al sponsor van de ploeg en was eind vorig jaar een van de drijvende krachten achter de doorstart die NTT Pro Cycling moest maken. Vanaf nu gaat de formatie dus door het leven als Team Qhubeka NextHash.

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
24 juni 2021 15:43
Wel verandering, geen verbetering.
24 juni 2021 15:44
Hmm, dus het filantropische Qhubeka dat partnert met een bedrijf dat gebouwd is rond vervuilende crypto... Geen combo waar ik fan van ben.
    24 juni 2021 16:11
    All about the $£€
    24 juni 2021 17:31
    Cryptomunten zijn gebaseerd op blockchain, maar blockchain is ook inzetbaar voor andere dingen. Een bedrijf dat blockchain technologie levert, hoeft dus niet per se vervuilend te zijn.
24 juni 2021 16:22
Blockchain, dan moet ik altijd weer aan de fantast Rian van Rijbroek denken die daar toch een leuke spaarpot (Gerard Sanderink) aan over heeft gehouden. Hopelijk voor Doug zit zij niet achter deze onderneming want dan moet hij Assos onder speeddial houden.
24 juni 2021 17:01
Is er voor het eerst toch iets nuttigs gedaan met blockchain. Maar ik ben benieuwd hoe lang dit contract standhoudt.
24 juni 2021 18:28
Uitbetaling renners in Bitcoins?

Reacties zijn gesloten.