Nieuwe partner en naamsverandering voor Qhubeka ASSOS

donderdag 24 juni 2021 om 15:27
Nieuwe partner en naamsverandering voor Qhubeka ASSOS

foto: Cor Vos

Qhubeka ASSOS ondergaat met onmiddellijke ingang een naamsverandering. De Zuid-Afrikaanse formatie heeft met NextHash namelijk een nieuwe partner gevonden voor de komende vijf jaar. NextHash is een bedrijf dat zich bezighoudt met de technologie van blockchain.

NextHash houdt zich dus bezig met blockchain, een systeem voor het opslaan van data in een keten van datablokken. De data kunnen bijvoorbeeld overschrijvingen zijn van cryptogeld, maar ze kunnen ook eigendomsaktes, afspraken, persoonlijke berichten of andere gegevens bevatten. Het doel van NextHash is om ‘de digitale, crypto- en financiële wereld voor iedereen toegankelijk te maken’.

NextHash komt, ASSOS gaat 
“Ik ben ontzettend blij met het verwelkomen van NextHash, onze officiële crypto- en blockchain-partner”, laat teambaas Doug Ryder weten in een persbericht. “De sportwereld is zich aan het ontwikkelen richting een digitaal universum. Met deze langetermijndeal kunnen we ons blijven ontwikkelen en is het mogelijk om onze fans nog meer nieuws en interactieve content aan te bieden.”

Kledingsponsor ASSOS verdwijnt na enkele maanden als co-sponsor alweer van het toneel. Het Zwitserse bedrijf was voor de doorstart al sponsor van de ploeg en was eind vorig jaar een van de drijvende krachten achter de doorstart die NTT Pro Cycling moest maken. Vanaf nu gaat de formatie dus door het leven als Team Qhubeka NextHash.

Dit artikel delen:

7 Reacties

Emergo 24 juni 2021 om 15:43

Wel verandering, geen verbetering.

0
Voorgeborchte 24 juni 2021 om 15:44

Hmm, dus het filantropische Qhubeka dat partnert met een bedrijf dat gebouwd is rond vervuilende crypto… Geen combo waar ik fan van ben.

0
Thoin 24 juni 2021 om 16:11

All about the $£€

0
Shinzawai 24 juni 2021 om 17:31

Cryptomunten zijn gebaseerd op blockchain, maar blockchain is ook inzetbaar voor andere dingen. Een bedrijf dat blockchain technologie levert, hoeft dus niet per se vervuilend te zijn.

0
Murcia 24 juni 2021 om 16:22

Blockchain, dan moet ik altijd weer aan de fantast Rian van Rijbroek denken die daar toch een leuke spaarpot (Gerard Sanderink) aan over heeft gehouden. Hopelijk voor Doug zit zij niet achter deze onderneming want dan moet hij Assos onder speeddial houden.

0
Verweggistan 24 juni 2021 om 17:01

Is er voor het eerst toch iets nuttigs gedaan met blockchain. Maar ik ben benieuwd hoe lang dit contract standhoudt.

0
Noordbiker 24 juni 2021 om 18:28

Uitbetaling renners in Bitcoins?

0

Headlines

Populair

Materiaalzone