Nick van der Lijke dicht bij rentree na blessureleed

woensdag 31 juli 2019 om 14:25
Nick van der Lijke dicht bij rentree na blessureleed

foto: Cor Vos

Nick van der Lijke staat dicht bij zijn rentree in het peloton, nadat de gevolgen van een valpartij in de Tour of Norway hem al enkele maanden aan de kant hielden. De renner van Roompot-Charles hervat eind augustus de competitie, meldt hij op zijn social media.

Van der Lijke moest de Tour of Norway eind mei al in de openingsetappe verlaten na een valpartij, waarbij hij een ontwrichte schouder opliep. De 27-jarige Nederlander moest worden geopereerd en het herstel zou ongeveer drie maanden in beslag nemen. Bijna op de dag af drie maanden na de val laat hij vandaag weten dat hij zich gereedmaakt voor zijn rentree.

“Na enkele maanden van de radar te zijn verdwenen en hard te hebben gewerkt aan mijn herstel kan ik eindelijk vooruitkijken naar mijn eerste wedstrijden eind augustus”, schrijft Van der Lijke. “Er is nog altijd veel te doen, maar ik ben erg blij dat ik nog anderhalve maand enkele koersen kan rijden dit seizoen.”

Dit artikel delen:

2 Reacties

JaBo 31 juli 2019 om 15:26

Hoop dat hij nog enkele leuke uitslagen kan rijden want anders is het denk ik gedaan met zijn professionele wielerloopbaan.

0
Pseudo Niem 31 juli 2019 om 15:48

Ach, beter als actieve renner met profpensioen als geblesseerd.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone