Maximiliano Richeze aangereden tijdens training

donderdag 10 januari 2019 om 14:51

foto: Cor Vos

Maximiliano Richeze is woensdag tijdens een trainingsrit in zijn eigen land Argentinië aangereden door een auto. De snelle man van Deceuninck-Quick Step heeft aan de valpartij een aantal schaafwonden overgehouden. Echter, een scan op donderdag moet meer duidelijkheid geven.


De Argentijn maakt zich vooral zorgen over zijn gezwollen knie, meldt CiclismoInternational. “Hij staat erg gezwollen, maar het had veel erger kunnen zijn. Ik keek toevallig achterom en zag een auto op mij afkomen. De vrouw zei achteraf dat haar remmen het niet meer deden”, vertelt Richeze over het ongeluk.

De scan donderdag zal bepalen of de sprinter eind januari zijn seizoen kan starten in de Vuelta a San Juan.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Bummetje 10 januari 2019 om 15:05

Toch altijd even schrikken bij een bericht met dergelijke titel. Maar als je vervolgens in de tekst opgelucht leest dat het om schaafwonden gaat, vraag ik me wel af of dit uberhaupt nieuwswaarde heeft.

Arry1337 10 januari 2019 om 15:37

Dus in jou ogen is het pas nieuws als het goed mis is?

CasS 11 januari 2019 om 10:33

Hoi,

ik ben bezig met een profielwerkstuk over doping in de wielersport. Aangezien je nu op deze site zit, neem ik aan dat je geïnteresseerd bent in wielrennen. Zou je deze enquete over doping willen invullen? Je bent in vijf minuutjes klaar. Als je klaar bent, deel de link alsjeblieft.

Alvast bedankt.

https://www.survio.com/survey/d/R0V2E2X5S4W1A2G9C

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Giro 2019

Headlines

Materiaalzone

Populair