vrijdag 18 december 2020 om 07:47

Mathieu van der Poel zoekt fans voor opname Alpecin-commercial

Ad Mathieu van der Poel doet in een filmpje een oproep naar zijn fans om samen met hem en zijn ploegmaats deel uit te maken van een commercial voor teamsponsor Alpecin. Iedereen kan zich nog tot zondag kandidaat stellen.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ben jij een grote Mathieu van der Poel-fan? Ben je een man? Is je haar net zo belangrijk voor je als je fiets? Vind je het leuk om voor de camera te staan? En heb je tijd en zin om mee te doen aan een opname van een commercial op 12 en 13 januari 2021? Dan ben jij precies de juiste persoon voor ons”, luidt de oproep in de nieuwsbrief van sponsor Alpecin.

Van der Poel doet hetzelfde in een bijhorende videoboodschap. Wie interesse heeft, kan zich via onderstaande richtlijnen alvast aanmelden.

  1. Registreer je op de nieuwsbrief van Alpecin: https://www.alpecincycling.com/nl/
  2. Kort filmpje van jezelf maken met je mobiele telefoon en zeggen: “Waarom ik Alpecin gebruik? Omdat ik mijn haar wil behouden“.  Je kunt dit eenvoudig tot 20.12.2020 naar ons sturen via WhatsApp +49 17626770743. We nemen na de sluitingsdatum contact met je op.

Screenshot uit de nieuwsbrief

RIDE Magazine