Mathieu Hermans nieuwe koersdirecteur Tacx Pro Classic

woensdag 28 maart 2018 om 18:33
Mathieu Hermans nieuwe koersdirecteur Tacx Pro Classic

foto: Henri Santing

Mathieu Hermans is de nieuwe koersdirecteur van de Tacx Pro Classic (1.1). Hij volgt Patrick Tolhoek op, die vanwege drukke werkzaamheden zijn functie neerlegt. Dat maakte de organisatie vandaag bekend.

Oud-renner Hermans won tijdens zijn loopbaan negen etappes in de Vuelta a España. Daarna bleef hij actief in de wielerwereld, onder andere als organisator en commenteer. Momenteel is hij werkzaam voor het kledingmerk Bioracer.

Het bestuur van de Tacx Pro Classic is blij dat Hermans zich als koersdirecteur verbindt aan de wedstrijd. “We zijn ervan overtuigd dat hij ons kan helpen de wedstrijd naar een hoger niveau te brengen”, aldus voorzitter Kees Bal.

Roosen won eerste editie
Timo Roosen won in oktober de eerste editie van de Zeeuwse koers. De Nederlander van LottoNL-Jumbo wist op Neeltje Jans net uit de greep te blijven van een aanstormend favorietengroepje. De tweede editie start later dit jaar op zaterdag 13 oktober op de Dam in Middelburg en finisht op de Neeltje Jans.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Busted 28 maart 2018 om 21:40

“We zijn ervan overtuigd dat hij ons kan helpen de wedstrijd naar een hoger niveau te brengen”, aldus voorzitter Kees Bal.

Hoger niveau als in dooddoener standaard perspraatje of opwaardering van de koers?

0
schipperaar 29 maart 2018 om 11:59

Intelligente en temperamentvolle renner in zijn tijd, aanwinst omdat ie weet wat winnen is itgst de gem ploegleider.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone