Mads Pedersen wint herfsteditie Gent-Wevelgem

zondag 11 oktober 2020 om 15:39
Mads Pedersen wint herfsteditie Gent-Wevelgem

Mads Pedersen heeft Gent-Wevelgem 2020 gewonnen. De sterke Deen van Trek-Segafredo was na een felbetwiste editie de beste in een sprint met Florian Senechal, Matteo Trentin en Alberto Bettiol. Mathieu van der Poel (negende) en Wout van Aert (achtste) kleurden mee de wedstrijd, maar in het slot leken ze te veel naar elkaar te kijken.

Gent-Wevelgem is in allerlei opzichten een aparte koers. En dan doelen we niet alleen op het parcours. De West-Vlaamse klassieker blijft voor altijd een ‘eerbetoon’ aan een inktzwarte periode uit de westerse geschiedenis: de Eerste Wereldoorlog. Maar voor de renners is Gent-Wevelgem een belangrijke wielerwedstrijd, zeker nu Parijs-Roubaix is geannuleerd.

Na 17 jaar klonk het startschot niet in Deinze, maar in het zuidelijker gelegen Ieper. En vanwege de drukke koersdag werd dat schot al om tien uur gelost. Na wat schermutselingen wisten zeven renners de kopgroep van de dag te vormen. Opvallende naam bij die aanvallers: Mark Cavendish (Bahrain-McClaren. De voormalig topsprinter kreeg Alexis Gougeard (AG2R La Mondiale), Alexander Konysjev (Mitchelton-Scott), Leonardo Basso (INEOS-Grenadiers), Julien Morice (B&B Hotel-Vital Concept), Kenny Molly (Bingoal-Wallonie Bruxelles) en Gilles De Wilde (Sport Vlaanderen-Baloise) met zich mee.

Veel regen
Gent-Wevelgem staat de laatste jaren gelijk aan slecht weer. De verplaatsing van eind maart naar begin oktober heeft daar geen verandering in gebracht. De spreekwoordelijke hemelsluizen stonden al vroeg in race wagenwijd open, wat tot drukte bij de ploegwagens betekende. Heel wat renners lieten zich afzakken om regenjasjes op te halen.

In het eerste uur werden 45,7 kilometer afgelegd. Een stuk minder dan vorig jaar. Toen noteerde de kopgroep een afstand van liefst 51 kilometer in het openingsuur. In het peloton werd ondertussen rustig aan gedaan. Topfavorieten Van der Poel en Van Aert spaarden hun benen door zich in het peloton te laten omringen door ploeggenoten.

Pech voor Van der Poel
Met nog 103 kilometer te gaan moest Van der Poel eventjes van de fiets. De kopman van Alpecin-Fenix kreeg een lekke band. Ondertussen was Johan Jacobs (Movistar) aan een oversteek van het peloton naar de kopgroep begonnen. Even leek het op een klassieke chasse patat, maar op de Vidaigneberg wist hij toch nog aan te sluiten.

Van der Poel met een nieuwe versnelling – foto: Cor Vos

In de aanloop naar de eerste van drie beklimmingen van de Kemmelberg werd door het peloton de achtervolging ingezet op de koplopers. Van hun maximale voorsprong van ruim zeven minuten waren er toen nog zo’n drie over.

Eerste beklimming Kemmelberg
Onder leiding van INEOS-Grenadiers werd een eerste schifting doorgevoerd op die bewuste Kemmelberg, de scherprechter van deze wedstrijd. Een omvangrijke groep wist zich af te scheiden, met Trentin in de hoofdrol. Bij afwezigheid van Greg Van Avermaet hoefde hij met niemand van zijn CCC Team rekening te houden.

Hoewel de Plugstreets andermaal voor fantastische beelden zorgden, speelden ze geen beslissende rol in de wedstrijd. Zowel Van Aert als Van der Poel lieten zich daarentegen wel nadrukkelijk zien met imponerende versnellingen. Maar het was opnieuw een zeer actieve Trentin die een gaatje wist te slaan met onder andere Pedersen, Sep Vanmarcke, Gianni Vermeersch, Mike Teunissen, Luke Rowe en Stefan Küng. Zij wisten in aanloop naar de tweede beklimming van de Kemmelberg een voorsprong van meer dan een minuut te pakken.

foto: Cor Vos

Tweede beklimming Kemmelberg
Van Aert liet opnieuw zijn benen spreken bij de beklimming van de tweede keer Kemmelberg. De kopman van Jumbo-Visma trok stevig door en kreeg… Van der Poel in zijn wiel. In de uitlopers werden zij bijgehaald door Kasper Asgreen, John Degenkolb, Dylan Teuns en Bettiol. Een heus elitegroepje dat de achtervolging vervolgde op de koplopers.

Met nog 45 kilometer te gaan was nog alles speelbaar. Het verschil tussen de negen koplopers en de acht achtervolgers was slechts een schamele halve minuut. Vanuit de achtergrond maakte Lampaert de aansluiting bij de achtervolgers. Bij Deceuninck-Quick-Step leken ze inmiddels de kaart Asgreen getrokken te hebben. Lampaert zette zich vrijwel meteen op kop en dankzij een ferme inspanning op de Baneberg werd een flink deel van de achterstand goedgemaakt.

Derde keer Kemmelberg
Met een ongerust kleine voorsprong begonnen Trentin, Küng, Teunissen, Vanmarcke en hun andere medevluchters aan de laatste keer de Kemmelberg, de steile kant van de heuvel. Maar de koplopers waren als een muis voor een kat. Met de prooi in het zicht was het opnieuw Van Aert met een ferme inspanning. De Belg reed, opnieuw met een eveneens sterke Van der Poel in het wiel, in één ruk naar de kop. Vlak voor de top was een nieuwe schifting een feit.

Een nieuwe kopgroep van een vijftiental renners koerste af op Wevelgem. Vermeersch, de enige overgebleven ploeggenoot van Van der Poel, viel door een ongelukkig manoeuvre weg uit de kopgroep. Hij keek achterom, tikte het achterwiel aan van zijn voorganger, viel en was gezien.

foto: Cor Vos

Korte solo Küng
Een van de sterkste renners van de dag was zonder twijfel Küng. De kloeke Zwitser begon met nog 31 kilometer te gaan aan een solo, maar moest een vijftal kilometer later toegeven toch niet opgewassen te zijn tegen al het geweld dat aan het achtervolgen was.

In de omvangrijke kopgroep was het vervolgens wachten op een nieuwe aanval. Deceuninck-Quick-Step had het numerieke overtal met drie renners, Van Aert beschikte nog over Teunissen en ook Lotto Soudal zat met twee man vooraan (Degenkolb en Florian Vermeersch).

Finale geopend door Bettiol
Door de goede verstandhouding vooraan was het voor achtervolgers onmogelijk om nog in de spits terug te keren. Met nog 5,5 kilometer te gaan kwam de eerste prik in de finale op naam van Bettiol. De aanvalspoging van de Italiaan van EF Pro Cycling betekende het begin van een spervuur aan demarrages.

Een nieuwe uitval van Küng, op 3,7 kilometer van de finish, was een interessante. Van Aert sprong mee met Senechal en Bettiol in zijn wiel. Ze sloegen een gat omdat Van der Poel niet wilde overnemen. Dankzij hulp van Trentin en een nieuwe inspanning van de Nederlands kampioen werd het gat toch nog gedicht.

Daarna was het de beurt aan Trentin, met Senechal en Bettiol in zijn wiel. Het drietal sloeg een gat. Daarachter liet Van Aert na een korte prik lopen, waardoor het drietal weg wist te rijden.

Onder de vod van de laatste kilometer leken Van der Poel en Van Aert elkaar niks meer te gunnen, waardoor het drietal voor de zege leek te kunnen strijden. Maar een oersterke Pedersen kon met zijn laatste krachten toch nog het gat te dichten om uiteindelijk mee te sprinten om de zege. In de eindsprint was hij daarna veruit de sterkste.

Gent-Wevelgem 2020 – foto: Cor Vos

Dit artikel delen:

228 Reacties

madeinstars 11 oktober 2020 om 15:47

Veel gelul hier. Beiden maken niet echt een fout en rijden logischerwijs tegen elkaar. Pedersen kan daarvan profiteren en doet het dus goed. WvA en MvdP zaten in een situatie tegen elkaar waarbij het voor beiden gewoon erg moeilijk winnen was.

Waarom er hier per se gezocht moet worden naar een ‘schuldige’ is me een raadsel. En eraan afleiden wie er beter was is al helemaal ons. Is gewoon koers. Dat zouden we hier toch moeten kunnen waarderen.

Pietspeed 11 oktober 2020 om 17:05

Eens, zij met Kueng waren de sterksten, en de anderen profiteren. Van de Poel moet echter als hij alleen zit, niet meer zoveel overnemen op kop, maar meer sparen.

salb 11 oktober 2020 om 15:47

VDP verliest liever dan Wout te zien winnen!

Lalsacien 11 oktober 2020 om 15:52

Geloof je het zelf?

Asje Menou 11 oktober 2020 om 15:58

En andersom, dus misschien is het goed dat dit nu is gebeurd. Een wijze les voor die twee.

Daniel Lassche 11 oktober 2020 om 15:59

Van der Poel verliest liever dan Wout te zien winnen?

Als Wout wint dan verliest van der Poel toch. wat bedoel je nu?

Maar inderdaad ze willen beiden niet verliezen tegen elkaar en dat de een de nieuwskop pakt en de ander dus verloren heeft.

Grobbel 11 oktober 2020 om 15:47

Er worden wel een hoop conclusies genomen hier. Laten we de interviews eerst maar even afwachten.

moa 11 oktober 2020 om 15:53

Was er al. WVA redelijk uitgesproken mening. en terecht.

kaaskoers 11 oktober 2020 om 15:48

Ik pak de popcorn er even bij, heerlijk deze reacties

Ainu 11 oktober 2020 om 15:48

Van Aert en van der Poel hebben er een mooie koers van gemaakt maar in die finale trok het gewoon op niets. Dit kan volgende week ook zomaar gebeuren.

Corné . 11 oktober 2020 om 15:48

Van der Poel rijdt alleen op het wiel van Van Aert. Ja dan is Van Aert er ook wel een keer klaar mee. Die moest op zo’n beetje alles reageren.
Naar mijn mening is VdP hier de grote verliezer als je het vergelijkt met het seizoen van Van Aert.

Theo H 11 oktober 2020 om 15:52

Volledig mee eens. Eerst smijten ze beiden onderweg veel te veel met hun krachten en daarna had van der Poel nog maar één doel.

Asje Menou 11 oktober 2020 om 15:57

Jouw reactie geeft het probleem weer. Die twee moeten hun seizoen niet afmeten aan elkaars prestaties, want ze rijden rond met totaal verschillende doelen. Het is hun verdiende loon dat ze negende en tiende worden in deze race. De pers moet ook eens ophouden om die twee steeds maar weer tegenover elkaar te zetten, want je ziet dat ze er duidelijk last van hebben.

biggy 11 oktober 2020 om 16:02

Vdp moet tot twee keer toe het gat naar VA dichtrijden met de rest in zijn wiel in de finale. Wat zou hij anders moeten doen?

xistnc 11 oktober 2020 om 16:05

Van wie moet hij dat? Daar kiest hij zelf voor. Ik heb hem zelf niet zien aanvallen, niks voor hem.

007 11 oktober 2020 om 15:48

Wat een verschrikkelijk kinderachtig interview van Van Aert. Hier verliest hij zijn credits bij mij.

moa 11 oktober 2020 om 15:52

oei, ik vond het net volwassen en het probleem benoemen.

Gidon 11 oktober 2020 om 15:58

Zegt waarop het staat. Als je de koers hebt gevolgd, moet je toegeven dat hij gelijk heeft.

-Stijn- 11 oktober 2020 om 16:03

ik denk dat vdp veel meer credits kwijt is
toch ooi dat van aert eerlijk is alleen pijnlijk voor vdp supporters

salb 11 oktober 2020 om 16:29

En VDP is veel credits kwijt met de pedalen.

Lalsacien 11 oktober 2020 om 16:51

Vier op een rij met een gekleurde bril. Kijk de koers rustig na, zet het geluid uit en kijk wat Mathieu doet vanaf het begin van de wedstrijd en doe hetzelfde bij Wout!

Pietspeed 11 oktober 2020 om 17:11

Hij verliest enigszins zijn credits, zeker niet alles. Want op zich net als van de Poel sportieve kerel. Waarom zou Van der poel Van Aert moeten laten rijden, als anderen hem niet terug halen. Zou Van Aert ook Van der Poel hebben laten rijden dan. De anderen profiteren gewoon van de topfavorietenstatus van beide.

Dolfy 11 oktober 2020 om 15:49

Spannende wedstrijd, beetje pech dat Vermeersch lek reed, dat verspeelt de kansen van Van der Poel en ook wel van Van Aert. Zaten wat meer gevangen op die manier, doordat ze nu beide een paar keer op andere moesten reageren. Wel de vraag of Vermeeersch nog mee kon bij de laatste uitdunning natuurlijk. Van Aert had misschien even door moeten trekken toen net Van der Poel kwam aanhaken. Misschien was dan Trentin gebroken. Nu zag Van der Poel dat het net geen zin had meteen over te nemen na zo’n inspanning.

-Stijn- 11 oktober 2020 om 15:49

vdp toont zijn karakter, zielig mannetje

007 11 oktober 2020 om 15:56

Als hier iemand zielig is ben jij het wel. Alleen maar MVDP afkraken en Wout van Aert ophemelen. MVDP koerst gewoon heel dom en verliest daardoor. Van Aert is zelf te veel bezig met MVDP. Hij weet zelf ook dat hij rapper is in de sprint

-Stijn- 11 oktober 2020 om 15:58

van aert te veel bezig emt vdp, haha kijk eens wat meer naar de koers eerst ;)

biggy 11 oktober 2020 om 16:22

Bekijk de koers dan zelf ook even terug aub. Vrij duidelijk dat WvA net zo goed alleen oog heeft op MvdP. vdP moet tot twee keer toe vrijwel achter elkaar een flink gat dichtrijden op WvA in de finale, daarna was het gewoon op.

Ze waren beiden veruit de sterkste maar zaten beiden niet in de kopgroep van 4 omdat ze naar elkaar aan het kijken waren. Vrij logisch gevolg als je de beste in koers bent.

Daniel Lassche 11 oktober 2020 om 16:40

Als Wout van Aert geen oog heeft voor Mathieu waarom wordt Wout van Aert dan een na laatste van dat groepje?

Zie je hem normaal gesproken een na laatste worden in dit groepje? dat een Kung nog beter finisht?

Volgens mij snapt men wielrennen niet goed. Wat dacht je als Mathieu niet in die kopgroep zat, dan kijkt ook iedereen naar Wout.. Dan moet Wout het dichtrijden en als het dicht wordt gereden dan springt een ander weg. Dat is nou eenmaal lastig in zo'n kopgroep er wordt dan gekeken.. Toen Wout weg was, keek iedereen naar Mathieu en die kon het dicht gaan dicht rijden.

Wat dacht je dat Pedersen de hele tijd heeft gedaan? ook wachten en wachten en dan 1 keer gaan. Maar de anderen kijken dan weer naar Wout of Mathieu die hem weer terug moet halen. Dus ja. weinig aan te doen.

Laatste man 11 oktober 2020 om 15:49

Wout toch wel beetje gefrustreerd over Matje. Nu beide niks.

Sterke groepen. Pedersen heel slim niks gedaan.

Panache 11 oktober 2020 om 15:49

Pedersen bevestigt als zeer goede sprinter en laat zien dat het WK geen toevalstreffer was. Het is nog maar de vraag of MvdP of Van Aert een sprint tegen hem winnen op een dag als vandaag.

Wheely 11 oktober 2020 om 15:49

Dit worden nog interessante klassiekers de komende jaren op deze manier. Prachtige zege van Mads!

thorsen 11 oktober 2020 om 15:50

Sommige mensen moeten echt even de koers terugkijken, en snappen dat energie niet oneindig is.

Man met de hamer 11 oktober 2020 om 15:50

Pedersen en Bettiol deden onderweg nauwelijks hun werk en hebben op het eind dan over. Van Aert en Van der Poel smijten met krachten, wat mooi is om te zien, en bewondering afdwingt, maar dat breekt ze vandaag uiteindelijk misschien toch een beetje op.

Tuubke 11 oktober 2020 om 17:57

Wat zou het leuk zijn als het andersom was geweest: dat Van Aert en Van der Poel zo slim hadden gereden en hadden geprofiteerd van de rivaliteit tussen twee andere kemphanen. Dan was het leedvermaak niet van de lucht geweest.
Het is voor veel volgers blijkbaar lastig om te accepteren dat renners als Bettiol en Pedersen geen eendagsvliegen zijn, maar beresterke en gewiekste coureurs.

deffil 11 oktober 2020 om 15:51

pedersen sterk, fantastisch gereden.
Wout ook heel sterk, maakt de koers, reageer op alles.
VDP moet volgen, reageert alleen op Wout. Beetje kinderachtig wel

007 11 oktober 2020 om 15:52

Van Aert is 1 keer weg gereden en MVDP rijdt dat gat dicht. Daarna laat MVDP zelfs een gat vallen op van Aert. Dat noem jij op het wiel rijden?

Theo H 11 oktober 2020 om 15:55

@007: Moeilijk hè?

007 11 oktober 2020 om 15:59

Zeker niet Theo. MVDP koerst gewoon het domste van iedereen vandaag. Waarom zegt iedereen dat MVDP op Van Aert zijn wiel rijdt? Hij rijdt 1x een gat dicht. Mathieu gooit dom met krachten en van Aert weet zelf ook wel dat hij in de sprint 9 van de 10x wint van MVDP.

Erger me nog het meeste aan alle fanboys hier met tunnelvisie en graag iemand af willen kraken

Theo H 11 oktober 2020 om 16:05

@007: Oké, ik schat dat minimaal 80% een voorkeur bij 1 van die 2 heeft, dus een fatsoenlijke discussie is vrijwel onmogelijk. Ik vond van der Poel overigens ook extreem reactief. Hij had ook achter van Aert kunnen demarreren, maar hij schoof van achter naar voren en nam zonder morren de hele groep op sleeptouw. Over de “domste” zijn we het in ieder geval eens ;-)

007 11 oktober 2020 om 16:12

@Theo, dat klopt zeker! MVDP moet die gaten dicht rijden door zn eigen fouten. Van Aert is altijd rapper dan MVDP in de sprint dus die had gewoon moeten blijven gaan.

kleomantre 11 oktober 2020 om 16:37

Van Aert gaat moeilijke tijd tegemoet, die gaat volgend seizoen wanneer hij niet meer optimaal uitgerust is, hetzelfde tegemoet als VdP. Op het WK was dat al zichtbaar, met Van Aert wil je niet naar de finish.
Heeft wel het voordeel dat-ie verstandiger kan koersen dan VdP en wel juiste moment kiest zoals bij Strade Bianchi. Kan allicht daardoor nog wel het nodige blijven winnen, zeker een paar van die sprintjes in rondes. Ben er minder zeker van dat hij als Alaflip op bepaalde terreinen er zwaar bovenuit zal steken. En bij TJV hebben ze geen Devenyns rondrijden die je gaat afzetten waar je moet zijn.

Theo H 11 oktober 2020 om 17:06

@kleomantre: Rake analyse! Ik schat van Aert ook wat 'slimmer' in dan van der Poel, maar dat alleen gaat zijn 'probleem' (de geviseerde renner) niet kunnen oplossen. Daar kun je je maar op één manier tegen wapenen en dat gebeurt nu zeker niet bij TJV. Met Nathan Van Hooydonck erbij ga je de oorlog niet winnen. Sagan had in zijn beste jaren ook niet de ondersteuning die nodig is om niet overal op te hoeven reageren en in het verlies te worden gereden. Iemand als Boonen had dat zeker wel, dat scheelt aan het einde van een carrière toch wel een paar klassiekers/monumenten. Let wel, voor de neutrale kijker is het veel leuker als er geen treintjes zoals bijvoorbeeld destijds Baguet, Pozzato, Bettini in dienst van Boonen te zien zijn. Maar zoals de klassiekerploeg van TJV zich nu verder ontwikkelt, was dit zeker niet het laatste interview waarin we een gefrustreerde van Aert gaan zien.

moa 11 oktober 2020 om 15:51

wat een laffe MVDP. Weinig overnemen, WVA al het werk laten doen. beter kleine koersjes blijven rijden tegen janneke en mieke.

rogierb 11 oktober 2020 om 15:55

Haha wat een onzin allemaal.

Lalsacien 11 oktober 2020 om 15:56

Je hebt de wedstrijd blijkbaar niet gezien!
Niet overnemen, haha. Mathieu en Wout hebben beide het volle pond gegeven. Quickstep, Bettiol en Pedersen waren de slepers.
Dat heeft Pedersen weer een mooie overwinning opgeleverd.

Pietspeed 11 oktober 2020 om 17:14

Eens met lacsalien. Dat is gewoon een objectieve constatering.

Laatste man 11 oktober 2020 om 15:52

Kung ook weer prachtig. Blok DSQ nog wel aanwezig, maar niet meer overheersend.

Gebruikersnaam 11 oktober 2020 om 15:53

Betwijfel wel dat ronde Mads zal kunnen volgen op de Paterberg

rogierb 11 oktober 2020 om 15:56

Kan ie niet.

Lance4eva 11 oktober 2020 om 16:03

Ik heb het idee dat ‘ie scherper staat dit seizoen dan vorig jaar.

Asje Menou 11 oktober 2020 om 15:54

Wout en Mat rijden alleen maar op elkaars wiel, en vergeten gewoon dat ze niet de enigen zijn die kunnen koersen. Dit is met name te danken aan mensen zoals Wuyts die de zogenaamde tweestrijd maar blijven opkloppen.

Lalsacien 11 oktober 2020 om 15:54

Er wordt door een aantal weer teveel op emotie gereageerd. Eerst even bezinnen en dan evalueren.

boomcie 11 oktober 2020 om 15:54

Hilarisch dat Van Aert en Vd Poel in 1 adem genoemd worden. Van Aert rijdt zijn eigen wedstrijd, Van der Poel rijdt constant op het wiel van Van Aert. Gênante vertoning voor zo’n kampioen, benieuwd naar de reacties.

-Stijn- 11 oktober 2020 om 15:55

+1000000

moa 11 oktober 2020 om 15:58

exact.

Grobbel 11 oktober 2020 om 16:00

Toegegeven: het is nu wel heel makkelijk om de Belgen op deze site te spotten.

kleomantre 11 oktober 2020 om 16:38

Boom was een stuk beter, had alleen pech bij de grote wedstrijden

stark72 11 oktober 2020 om 15:57

Ach nu Roglic er niet bij is, is het natuurlijk de schuld van MvdP dat hij niet wint.
Beiden hebben gewoon met hun krachten gesmeten en in de finale waren er gewoon een paar beter. Kan gebeuren.

platteprijs 11 oktober 2020 om 15:57

Wat is er aan de hand met al die Vlamingen hier op Wf. Van Aert verliest weer en opnieuw wordt en een schuldige gezocht??
Pedersen heeft de hele dag attent gereden en was ook in de ontsnapping na de plugstreets. Toen hadden zowel Van Aert als Van der Poel kunnen meegaan en hadden ze niet heel veel energie moeten steken in een kilometerslange achtervolging.

Emphaa 11 oktober 2020 om 15:59

Sorry maar zou je niet zo rationeel willen reageren? Dat hoort niet bij de comment sectie van wielerflits..

kaaskoers 11 oktober 2020 om 16:04

Nee, ze hebben in zekere zin gelijk. Maar mogen ook accepteren dat WvA er ook gewoon vreselijk naast zat. Wat had hij verwacht? Dat MvdP hem zou laten rijden? Een wanvertoning van beide heren.

Yeez 11 oktober 2020 om 15:57

Vd poel rijdt als een stier op v aert en met v aert in zijn wiel doet hij geen meter werken, terwijl wout zijn eigen koers rijdt en op het laatst denkt: zoek het uit

hAl 11 oktober 2020 om 15:57

Van der Poel moest Wout, Kung en 2 anderen samen terughalen. Daarna heeft hij niets meer gedaan. Wout bleef naar hem kijken maar hij had hem al stuk gereden.

-Stijn- 11 oktober 2020 om 15:59

wout reed zijn eigen koers, vdp niet als je iets anders zegt ben je gewoon dom

Emphaa 11 oktober 2020 om 16:00

@-Stijn- ja dat is inderdaad een comment die overloopt van de intelligentie..

007 11 oktober 2020 om 16:01

Ja hoor Stijn. Zelf nog nooit op een fiets gezeten he.

Lalsacien 11 oktober 2020 om 16:27

@stijn kun je even als een volwassen kerel reageren??? Zonder anderen te beledigen? Dank u!

Romāns Vainšteins 11 oktober 2020 om 17:04

Ze reden allebei precies maar dan ook naadloos precies dezelfde domme koers. Heel veel noest en cool kijkend op kop beuken op net de momenten dat het zou moeten en te bleu om in de finale zelf de schifting door te veoren waardoor ze daar weer heel noest en cool kijkend dikke gaten aan het dichten waren.

Ik heb de indruk dat ze niet immuun zijn voor het vanuit de volgers opgelegde tweestrijdgelul en niet voor elkaar willen onderdoen op TV, daarbij vergetend hoe dit spelletje werkt en het meteen cash terugbetaald krijgend.

Headlines

Materiaalzone

Populair