Dylan van Baarle wordt volgend jaar prof bij Garmin-Sharp

zaterdag 18 mei 2013 om 10:13

Dylan van Baarle

foto: TomDJ (archief)

Dylan van Baarle zal volgend seizoen debuteren als prof in het shirt van het Amerikaanse Garmin-Sharp. Dat meldt zijn managementsbureau SEG. De 20-jarige Nederlander rijdt sinds 2011 voor het Rabobank Continental Team en staat als één van de grootste talenten van zijn lichting te boek. Hij tekende een contract voor twee seizoenen.

Van Baarle heeft in het beloftencircuit de voorbije twee jaar al mooie dingen laten zien, met verscheidene top-tiennoteringen tot gevolg. Vorig jaar was hij onder meer de beste in de Olympia’s Tour, een prestatie die hij deze jaargang lijkt te gaan herhalen. Eerder dit seizoen was hij al de beste in onder meer de Ster van Zwolle en de tijdrit in de Ronde van Bretagne.

Daarnaast is er binnen de ploeg van Jonathan Vaughters nog ander nieuws uit Nederlandse hoek. Raymond Kreder heeft er namelijk zijn contract met een jaar verlengd. Kreder, die sinds vorig jaar voor Garmin rijdt en toen een rit in de Ronde van Noorwegen won, ligt daardoor nu eveneens tot eind 2014 onder contract bij het team.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair