‘Bruyneel wil af van Janez Brajkovic’ (Update)

vrijdag 23 september 2011 om 12:39

Er blijft maar onduidelijkheid bestaan over de invulling van RadioShack-Nissan-Trek. Het laatste nieuws is dat Janez Brajkovic volgend jaar in ieder geval niet voor die ploeg, die zal ontstaan uit een fusie van Leopard Trek en Team RadioShack, zal uitkomen. L’Equipe meldt namelijk dat Johan Bruyneel de Sloveense klassementsrenner wil onder brengen bij een andere formatie.

Brajkovic heeft weliswaar een doorlopend contract bij Team RadioShack, maar zou niet meer in de plannen van Bruyneel voorkomen. Naar verluidt is een overstap naar het Kazachstaanse Astana, zijn vorige werkgever, niet ver weg meer. Brajkovic gold in zijn tijd als belofte als een toptalent. Als prof wist hij in een grote ronde echter nog nooit in de top-10 de eindigen. Vorig seizoen schreef hij wel de Dauhpiné op zijn naam.

Update
Brajkovic heeft op Twitter ontekend dat Bruyneel hem weg wil hebben. “Johan Bruyneel heeft nooit geprobeerd mij ergens anders onder te brengen. Hij zal dat ook nooit doen. Hij is een eerlijk man die altijd probeert te helpen”, aldus de Sloveen.

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair