‘Brian van Goethem derde aanwinst Roompot-Orange Cycling’
donderdag 14 augustus 2014 om 16:21

‘Brian van Goethem derde aanwinst Roompot-Orange Cycling’

Brian van Goethem verdedigt de komende twee seizoen zo goed als zeker de kleuren van Roompot-Orange Cycling. De 23-jarige Zeeuw van Metec-TKH Continental Cyclingteam en Michael Zijlaard hebben beide de intentie uitgesproken om met elkaar in zee te gaan. Van Goethem zou komende zaterdag, samen met Johnny Hoogerland, al gepresenteerd kunnen worden, meldt Omroep Zeeland.

“Er zijn nog geen contracten ondertekend, maar de intentie is er bij beide partijen om met elkaar samen te gaan werken. We zijn blij dat zulke renners voor ons team willen gaan rijden”, verklapt Zijlaard. Ook Hoogerland tipte de ploegleiding om met Van Goethem te gaan praten. Beide renners worden mogelijk zaterdag al gepresenteerd bij Roompot in Kamperland.

Hoofdsponsor Roompot Vakanties vindt haar oorsprong in Zeeland. Volgens Zijlaard passen de eerste twee officiële transfers perfect binnen de filosofie van de ploeg. “Wij willen graag jonge renners combineren met ervaren renners. We hebben straks twee renners uit Zeeland, een jonge en een ervaren rijder. Dat willen we ook graag in andere provincies voor elkaar krijgen.”

Eerder liet ook al Olympia’s Tour-winnaar Berden de Vries weten een aanbod van de ploeg te hebben geaccepteerd.

RIDE Magazine