Barry Markus maakt selectie Monkeytown compleet

donderdag 11 januari 2018 om 10:41

Barry Markus - Foto: Sirotti (archief)

Barry Markus rijdt ook in 2018 voor Monkeytown. Dat meldt de continentale formatie op zijn website. De 26-jarige Noord-Hollandse sprinter is de zestiende en laatste renner bij de ploeg voor het nieuwe jaar.


Afgelopen seizoen kwam Markus (oud Vacansoleil-DCM, LottoNL-Jumbo en Roompot-Orange Peloton) nog uit voor het Belgische Pauwels Sauzen – Vastgoedservice. Hij verliet de continentale formatie op 1 oktober, waarna hij nog twee maanden actief was voor Monkeytown. Hij gaat met de ploeg mee op trainingskamp in Turkije, waarna onder andere een deelname aan de Ronde van Cyprus op het programma staat.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Leukefans 11 januari 2018 om 11:18

Die is toch ook wel heel erg snel van zero naar Hero en vooral weer terug gegaan, hoe imponerend hij bij Vacansoleilzijn neus aan het venster stak, zo mager is het de laatste jaren allemaal.

horsm 11 januari 2018 om 12:07

Dat lag toch vooral aan de Sauzen, die Barry te graag at?

DeGroteMolen 11 januari 2018 om 13:17

Horsm: inderdaad. Zie hem regelmatig op de baan in Adam wat rondjes rijden ‘strak in het pak’. Zou wel wat vanaf mogen ja. Hopelijk dat Markus de motivatie kan vinden er toch nog iets van te maken. Het talent is / was zeker aanwezig.

Mwielerfan 11 januari 2018 om 23:36

Nog altijd maar 26 kennelijk

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair

Poll

Simon Yates is in mijn ogen de terechte winnaar van de UCI WorldTour 2018.

Stand