Bardiani-CSF geeft belofte een kans na ontslag Ruffoni en Pirazzi

donderdag 1 juni 2017 om 18:07
Bardiani-CSF geeft belofte een kans na ontslag Ruffoni en Pirazzi

Bardiani-CSF heeft met Michael Bresciani een nieuwe renner gecontracteerd. De 22-jarige Italiaan maakt de overstap van de belofteploeg Zalf-Euromobil-Desirée-Fior. Bresciani komt bij de selectie van de Italiaanse ProContinentale formatie nadat er ruimte ontstond na het ontslag van dopingzondaars Stefano Pirazzi en Nicola Ruffoni.

Bresciani reed in 2015 nog voor Roth-Skoda. Dit jaar won hij in eigen land dankzij zijn sprinterskwaliteiten de eendagskoers Circuito S. Urbano.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Il Cavaliere 1 juni 2017 om 18:46

De ene zijn dope is de ander zijn brood. Of hoe ging dat spreekwoord ook alweer?

Verweggistan 1 juni 2017 om 19:11

Was het deZalf ploeg die niet als een al te zuivere Italiaanse opleidingsploeg bekend staat?

Wolt 1 juni 2017 om 20:52

Jongens, welkom bij Bardiani letten jullie wel een beetje op jullie bloedwaarden, hou het onder het maximum alsjeblieft.

west 1 juni 2017 om 20:53

Dat Dezalf een dopingploeg is, is wel een aparte roddel. Aangezien ze nooit gepakt worden… Er zullen daar wel verhalen de ronde doen dat die ploeg zijn reputatie heeft verdient… En het zal ook wel ergens aan verdiend zijn dan….
Bij Dezalf hebben, sinds hun oprichting, minder gepakte (tijdens en na hun contractperiode) renners gereden dan bijvoorbeeld bij Lowik, Vacansoleil, Bankgiroloterij of Shimano (en natuurlijk Rabo) in dienst hebben gehad… Namelijk eentje volgens mij; Sella?

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone