Alexey Vermeulen naar Japans team

vrijdag 2 maart 2018 om 09:46
Alexey Vermeulen naar Japans team

foto: Marcel Koch

De nieuwe ploeg van Alexey Vermeulen is bekend. De jonge Amerikaan is sinds gisteren (1 maart) in dienst bij Interpro Stradalli Cycling, een Continentaal team uit Japan.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!
Vermeulen reed de afgelopen twee jaar in dienst van LottoNL-Jumbo. In het geelzwarte shirt wist hij echter niet uit te blinken. Na twee seizoenen werd zijn contract bij de Nederlandse ploeg niet verlengd.

Na een lange zoektocht heeft hij nu alsnog onderdak gevonden bij een wielerploeg. Via Twitter liet hij de afgelopen weken al doorschemeren in gesprek te zijn met een ploeg, maar hield hij in het midden met welk team.

Interpro Stradalli Cycling rijdt een internationaal programma met ook een reeks koersen in Europa, waaronder de Classic Loire Atlantique, de Vuelta a Castilla y Leon en de Vuelta Asturias.

Dit artikel delen:

7 Reacties

ZwartebroekengeIetrui 2 maart 2018 om 10:00

Mooi dat hij een ploeg heeft gevonden en nu hopen dat hij zich weer in beeld kan rijden van proconti of world tour ploegen.

0
Utrecht19 2 maart 2018 om 10:14

Fijn voor Vermeulen dat hij een ploeg heeft gevonden en dan kan Kelderfan ook weer rustig slapen. Voor hem ook een zorg minder;)

0
kelderfan 2 maart 2018 om 11:38

@Utrecht19
Mooi dat hij uiteindelijk een ploeg heeft gevonden. Is slapen het probleem. Even checken bij Keizer, die nog op zoek is.

0
Spruch 2 maart 2018 om 15:02

@kelderfan:
Lag je van zowel Vermeulen als Keizer wakker? Arme jongen…

Mooi dat Vermeulen nog een ploeg heeft gevonden. Voor mijn gevoel toch een beetje de dupe geworden van de budgettaire krapte bij TLJ en het feit dat er minder renners nodig zijn in de WorldTour.

0
kelderfan 2 maart 2018 om 16:56

@Spruch
Je budgettaire krapte is achterhaald; dus je kunt weer gaan pitten op de bank.;)
Maar Keizer verwacht nog wel een belletje; hij is nog steeds in training.

0
sooike 2 maart 2018 om 23:16

Ik kan me nog goed herinneren dat de juichende kreten hier de kolommen vulden toen Vermeulen werd aangetrokken. Toen ik voorzichtig opperde dat dat optimisme wel erg voorbarig was, werd ik weer afgeschilderd als negatief en TLJ-basher. Ik lach nu niet in mijn vuistje, maar realisme is velen hier wel vreemd .

0
vlek 2 maart 2018 om 23:21

Slecht geheugen blijkbaar…

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone