Optimaal genieten van de klassiekerkoorts

vrijdag 10 maart 2023 om 08:00
Optimaal genieten van de klassiekerkoorts

foto's: CyclOn

Advertorial

Eindelijk is het dan echt begonnen! Er heerst een ware klassiekerkoorts in Nederland. De fietspaden waren afgelopen weekend beduidend drukker. Ben je ook besmet met het virus? Dan hebben wij enkele handige tips om volledig toe te geven aan de klassiekerkoorts en geen tijd te verspillen aan een lekke band.

De alles-in-één Tyre Sealant
Ben je ook altijd op zoek naar een Tyre Sealant die zowel voor racefiets, gravel en mountainbike banden geschikt is? De CyclOn Tyre Sealant is direct uit de verpakking vrij dik. Dit heeft als voordeel dat de CyclOn Tyre Sealant onder hoge druk gaten in de band goed en snel afdicht. Voor gravel en mountainbike banden raden wij aan om de CyclOn Tyre Sealant met ongeveer 10 tot 15% water te verdunnen, zodat de Tyre Sealant zich nog beter door de hele band vermengt en zelfs gaatjes in de zijwang dicht! Ideaal voor het fietsen met extreem lage bandendruk.

Veilig te gebruiken
CyclOn Tyre Sealant is ammoniak- en latexvrij. Door het razendsnel dichtend vermogen van CyclOn Tyre Sealant kun jij je fietsrit bij lekrijden blijven voortzetten met minimaal drukverlies in je band. CyclOn Tyre Sealant is te gebruiken in combinatie met CO2 patronen en door zijn lagere rolweerstand ideaal voor de sportieve fietser. De sealant blijft lang vloeibaar en is makkelijk te doseren. Geschikt voor ieder type tubeless buitenband en daarnaast ook te gebruiken in binnenbanden. Tyre Sealant is allergievrij, niet bijtend en veilig voor je huid.

Pro Tip
Gebruik de 125 milliliter verpakking als maatbeker en vul de band via het ventiel. Het puntje van de dop past hier precies in! Voor racefietsen vul je het 125 milliliter flesje en verdeel je de inhoud over de voor- en achterband. Voor gravel en mountainbike banden vul je het 125 milliliter flesje en gebruik je één flesje per band. Voeg daarna 10 tot 15% water toe aan je mountainbike of gravel band.

Gebruik voor het navullen de 500 milliliter, 1 liter of 5 liter navul verpakking. Je kan de CyclOn Tyre Sealant hier bekijken.

Heb je nog vragen? Gebruik dan de WhatsApp knop op de CyclOn website.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone