Volg hier de koninginnenrit van de Tour of Guangxi 2019

zondag 20 oktober 2019 om 04:00
Volg hier de koninginnenrit van de Tour of Guangxi 2019

Het is de dag waarop alle klassementsmannen in de Ronde van Guangxi zich hebben verheugd. Iedereen die nog een beetje moraal in de tank heeft na een lang, slopend seizoen zal reikhalzend uitkijken naar deze rit. Wie grijpt de macht op Mashan Nongla Scenic Spot? Volg en bespreek de koninginnenrit van de Tour of Guangxi hier op WielerFlits.

Vanuit Nanning gaat het over een afstand van iets meer dan 160 kilometer naar Mashan Nongla Scenic Spot. En, het moet gezegd, het is er inderdaad schilderachtig. De klim is iets meer dan drie kilometer lang. Eerst wordt er geklommen naar de bergprijs. Daarna is het circa anderhalve kilometer doorharken naar de top. Wie daar als eerste bovenkomt heeft goede kans om de eindrangschikking te winnen. De vorige twee winnaars van de Chinese WorldTour-ronde kwamen hier immers ook als winnaar uit de bus.

Rond 04.45 uur Nederlands-Belgische tijd worden de coureurs losgelaten in Nanning. Het is de verwachting dat de winnaar van de etappe tussen 08.30 en 08.50 uur de finish passeert. De finale van de wedstrijd zal rechtstreeks te volgen zijn. Live-uitzendingen worden namelijk alle dagen aangeboden door Velon.

Links
Voorbeschouwing: Tour of Guangxi 2019

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours

Livestream (Velon)
Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

1 Reactie

denistel 20 oktober 2019 om 08:44

Tour of Guangxi‏ @TourofGuangxi · 3m3 minutes ago

 More

Enric Mas wins stage 4 ahead of Dani Martinez, Diego Rosa and Antwan Tolhoek.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.