Wout van Aert start veldritseizoen wellicht op 28 november in Kortrijk

woensdag 21 oktober 2020 om 10:55
Wout van Aert start veldritseizoen wellicht op 28 november in Kortrijk

© Cor Vos

Het ziet er naar uit dat Wout van Aert al eind november aan zijn crossseizoen begint. Bedoeling is dat hij op 28 november van start gaat in de CAPS Urban Cross in Kortrijk.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar!
Gravel, kasseien, modder, zand, met tassen, zonder tassen: dat zijn de thema's van de nieuwe RIDE die eind september verschijnt. Bestel nu ons najaarsnummer online en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd. Bestel hem hier

Dat CAPS een van de belangrijke partners is van deze manche van de X20 Badkamers Trofee, is uiteraard geen onbelangrijke factor in het gegeven. CAPS is immers ook een van de sponsors van Van Aert zelf. Vorig jaar stelde de drievoudige wereldkampioen, toen nog in volle revalidatie, ook al in Kortrijk zijn nieuwe shirt (foto boven) voor.

“In tegenstelling tot was sommige media schrijven, is zijn deelname in Kortrijk nog niet definitief”, nuanceert Van Aerts manager Jef Van Den Bosch aan WielerFlits. “Maar de kans is wel reëel, ja. Na een paar weken verlof wordt eind november inderdaad de periode waar hij naar toewerkt om de competitie te hervatten.”

Van Aerts verdere programma is nog niet bekend. Mathieu van der Poel gaf eerder al aan zijn veldritwinter aan te vatten op 12 december in Antwerpen.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Koers 21 oktober 2020 om 12:03

Benieuwd naar de verhoudingen tussen vdp en wva in het veld.

0
yo-eddy 21 oktober 2020 om 12:40

VdP op de aanzetten na de bocht en op techniek beter, fysiek gelijk …. ga er maar vanuit dat VdP 9/10 keer wint (behalve WK ;) )

0
Turtlehead 21 oktober 2020 om 12:26

Lekker 1,5 miljoen cashen voor een uurtje rondjes rijden, ik zou t ook wel weten.

0
Jowinho 21 oktober 2020 om 12:39

Ik weet niet hoe je aan dat bedrag komt, maar ik vermoed dat het niet klopt. Denk dat iedereen gaat crossen dan.

0
Michelangelo 21 oktober 2020 om 12:32

Als het qua vakantieplanning past, dan zou ik het mooi vinden als Van Aert ook het belang van zijn sponsoren mee neemt in de afwegingen mbt zijn veldritprogramma. Als hij alleen al door op te draven een stukje “return on investment” kan leveren richting de sponsor, dan is dat gewoon netjes. Want het zijn uiteindelijk de sponsoren die maken dat hij zijn werk kan doen / betaald zijn hobby kan uitoefenen.

0
Barry Batsbak 21 oktober 2020 om 14:14

Zonder verder teveel met Wout te dwepen denk ik dat hij inmiddels in 2020 zijn steentje wel meer dan voldoende bijgedragen heeft aan de exposure van de ploeg. Wout gaat crossen als hij denkt klaar te zijn om te crossen, voor de sponsorbelangen hoeft hij het niet te doen. Dan zou Jumbo wel inzetten op een volwaardige cross-selectie.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone