Wielertransfers 2015: Wanty-Groupe Gobert, CCC, Brammeier

zondag 4 januari 2015 om 18:03
Wanty-Groupe Gobert

foto: Sirotti

Het nieuwe jaar is begonnen, maar nog niet elke renner heeft onderdak voor het nieuwe seizoen kunnen vinden. Op de valreep vinden er nog de laatste mutaties plaats. WielerFlits brengt een overzicht van de laatste ontwikkelingen.

Wanty-Groupe Gobert
Tom Devriendt rijdt de komende twee seizoenen voor Wanty-Groupe Gobert. De 23-jarige Belg kwam afgelopen seizoen nog uit voor Team 3M. “Ik hoop een goede ploegmaat te worden en goed uit te voeren wat er van me wordt gevraagd. Dan denk ik vooral aan de sprint aantrekken voor Roy Jans. Daar word ik zelf beter van,” zegt hij op de site van zijn nieuwe werkgever. Devriendt is de 21e renner van Wanty-Groupe Gobert in 2015. De ploeg versterkte zich eerder met Simone Antonini, Boris Dron, Yannick Eijssen, Enrico Gasparotto, Marco Marcato en Lander Seynaeve.

CCC Sprandi Polkowice
CCC Sprandi Polkowice heeft zijn laatste renner voor 2015 aangetrokken. De Italiaan Christian Delle Stelle draagt komend jaar het kenmerkende oranje shirt van de Poolse formatie. De 25-jarige renner kwam sinds afgelopen mei uit voor MG Kvis-Wilier. Eerder verdedigde hij de kleuren van Colnago-CSF Inox. CCC Sprandi Polkowice haalde de voorbije winter maar liefst twaalf nieuwe renners, waaronder Stefan Schumacher, Sylwester Szmyd en Grega Bole. Het begint met een selectie van 26 man aan het nieuwe seizoen.

Matthew Brammeier
Matthew Brammeier hoopt binnenkort alsnog een profcontract te kunnen ondertekenen. Brammeier vertelt aan de Irish Times dat hij al rond is met een ambitieuze ploeg, maar dat dit team nog op zoek is naar een extra geldschieter om zijn komst te financieren. De 29-jarige Ier (ex-HTC Highroad en Omega Pharma-QuickStep) kwam in 2014 uit voor Synergy Baku. Hij hoopt zijn seizoen te kunnen beginnen in de Tour of Qatar.

Lees ook
Sea Keong Loh completeert selectie SEG Racing

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair