Wielertenues 2022: Kleurrijke outfit Canyon-SRAM met roze tinten
foto: Tino Pohlmann/Canyon
woensdag 19 januari 2022 om 17:14

Wielertenues 2022: Kleurrijke outfit Canyon-SRAM met roze tinten

Canyon-SRAM heeft het tenue voor 2022 gepresenteerd. De Duitse vrouwenploeg kiest, net als in eerdere jaren, voor een erg kleurrijk geheel met vooral roze, maar ook paarse, blauwe en groene accenten.

Afgelopen jaar koerste Canyon-SRAM, de ploeg van onder meer Katarzyna Niewiadoma, in een voornamelijk donkerpaars tenue waaraan ook nog diverse kleuren waren toegevoegd. Toen was Rapha nog de ontwerper van het truitje, maar van die partner heeft de ploeg afscheidgenomen. Hoofdsponsor Canyon heeft de productie en het ontwerp van de kleding overgenomen.

Opvallend zijn de groene vlakken op de schouders en de mouwen, die fel afsteken tegen het roze, paars en blauw in de rest van het tenue.

Veel roze en paars
Canyon-SRAM is niet de enige ploeg in de Women’s World Tour dit seizoen met roze en paarse kleuren in het tenue. Ook SD Worx, Human Powered Health en UAE Team ADQ maken gebruik van die kleuren. De vrouwenploeg van Andy Schleck koos die kleuren ook, maar moest van de UCI verplicht haar tenue aanpassen.

Bekijk hieronder een video met de bekendmaking van het Canyon-SRAM-tenue.

RIDE Magazine
WielerFlits Podcast
5 Reacties
Sorteer op:
19 januari 2022 17:30
Het filmpje van sdworx was ongepast maar ook grappig, die van Alpecin was vooral heel ongemakkelijk, maar dit filmpje spant toch wel de kroon. Natuurgeweld gecombineerd met epilepsiegeflikker om vervolgens een extréém lelijk shirtje, gedragen door een dame (Brennauer?) die niet lekker wakker is geworden, nauwelijks te tonen. Je hebt shirtjes die zo lelijk zijn dat ze mooi worden. Deze zit daar ver, heel ver onder.
  19 januari 2022 18:13
  Wat een zuur leven zul jij hebben, overal het negatieve van inzien
  19 januari 2022 18:26
  Niet te snel oordelen, Dangeroe. Hij kijkt waarschijnlijk zeer tevreden naar zijn dikke pens, zijn Dikke Vrouw en zijn dikke koters. Dat hebben wij toch maar mooi naar binnen lopen schrokken, dat neemt niemand ons meer af.
  20 januari 2022 12:10
  Heerlijk! Meer van dit. On topic: ik vind het wel een aardig shirt
19 januari 2022 19:05
Mooi tenue! Beter dan al die laffe brave shirts in de mannen world tour. Bij de mannenploeg zou ook eens meer risico genomen moeten worden (buiten EF gerekend)

Reacties zijn gesloten.