WIELERFLITS UPDATE met Cees Bol

vrijdag 3 juli 2020 om 08:00
Video

Vorig jaar nog last minute vervanger van Tom Dumoulin en nu is hij kopman bij Team Sunweb in de Tour. Het kan verkeren. Met Cees Bol blikken we vooruit op zijn deelname aan de Tour en de rest van zijn programma, dat eigenlijk al vast staat. De Duitse ploeg gaat vanwege het coronavirus in vaste kernen werken. Hoe dat precies zit, zie je in deze nieuwe aflevering van WielerFlits Update. Daar antwoordt de sprinter ook op de vraag of hij dit jaar al een klassieker kan winnen.

Wil je niets missen? Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Bekijk ook:
WIELERFLITS UPDATE met Tom Dumoulin (28 mei)
WIELERFLITS UPDATE met Mathieu van der Poel (15 mei)

Dit artikel delen:

3 Reacties

sooike 3 juli 2020 om 08:56

De twee interviewers moeten snel van rol wisselen. De gebrilde gespreksleider legt het op alle fronten af tegen zijn collega zonder bril. De man links pretendeert alle wijsheid in pacht te hebben, terwijl de man rechts hoorbaar en zichtbaar veel professioneler praat en veel duidelijker zijn visie geeft. Inhoudelijk vond ik zijn analyse beter en interessanter dan het vraaggesprek. Het mag allemaal wat minder amateuristisch, al heb ik respect voor deze nieuwe poging !

SnellePelle 3 juli 2020 om 15:00

Of Youri is dominant en stelling in zijn verhaal, en kenner Maxim timide en meer een loner.

Ik ben meer verbaasd over die rustig ogende sprinter die de hectiek van een massa aankomst blijkbaar moeiteloos overleefd.
Dat is bijvoorbeeld bij Matthews vaak een dingetje.

Jean Dumas 8 juli 2020 om 17:08

Ze hebben er allebei verstand van. Je hebt wel gelijk dat een rolwisseling op zijn plaats zou zijn.

Headlines

Materiaalzone

Populair