Vuelta 2020: Andrea Bagioli haalt finish niet

vrijdag 6 november 2020 om 18:21
Vuelta 2020: Andrea Bagioli haalt finish niet

foto: Cor Vos (archief)

Andrea Bagioli heeft de eerste grote ronde uit zijn carrière niet uitgereden. De 21-jarige Italiaan van Deceuninck-Quick-Step moest namelijk opgeven in de zestiende Vuelta-etappe naar Ciudad Rodrigo.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar!
Gravel, kasseien, modder, zand, met tassen, zonder tassen: dat zijn de thema's van de nieuwe RIDE die eind september verschijnt. Bestel nu ons najaarsnummer online en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd. Bestel hem hier

Bagioli begon de Vuelta voortvarend, met een tiende en een elfde plaats in de eerste twee etappes. In de bergrit naar Aramón Formigal verloor hij zijn plek in de top van het klassement, waarna hij in de tiende rit naar Suances nog knap derde werd in de oplopende aankomst.

De reden van de opgave van Bagioli is nog niet bekend. Ook Luis Léon Sánchez gaf vandaag op. De Spaanse kampioen van Astana kwam vanwege persoonlijke redenen niet meer aan de start.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Chasse_patate 6 november 2020 om 19:11

Dag dag.

0
pirazzi 6 november 2020 om 19:23

Is ook pas 21, zonder eten naar bed, zou Maarten Ducrot zeggen.

0
SnellePelle 6 november 2020 om 21:48

Dan is het werk wat onze Hollandse jonkies laten zien een stuk beter. Arensman, Inkelaar, Molenaar, van de Berg en Schelling rijden nog vrolijk rond.

0
ChefSpijker 6 november 2020 om 22:38

Inkelaar wel volledig anoniem deze ronde. Dan heb ik liever een Bagioli die zich enkele etappes heeft getoond en er twee dagen voor ’t einde mee moet kappen.

0
harryjohan71 6 november 2020 om 23:35

Ik weet de rol van Inkelaar niet bij Bahrain, maar het zou mij niet verbazen als hij knecht is van Poels. Het is dan ook moeilijk om een renner te beoordelen als je niet weet welke rol hij in de ploeg heeft. Bagioli is de Vuelta goed begonnen en heeft een mooie 3e plek behaald. De 3e week was er teveel aan om wat voor reden ook.

0
Westfalen 6 november 2020 om 23:43

Inkelaar is de 1e dag al gevallen. Tijdens een ronde is het lastig herstellen.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone