Voorspel de winnaar van de Giro-rit naar Blockhaus en maak kans op een RIDE windbody

zondag 15 mei 2022 om 07:50
Voorspel de winnaar van de Giro-rit naar Blockhaus en maak kans op een RIDE windbody

De Giro d’Italia is in volle gang en al in de eerste week is het klimmen geblazen. De negende etappe op zondag 15 mei is een zware bergrit met aankomst op Blockhaus, waar in 2017 de zege ging naar Nairo Quintana. Wie wint dit jaar op die klim? Dit jaar organiseren we op WielerFlits iedere week samen met RIDE Magazine een voorspelgame, waarbij er steeds leuke wielerprijzen te winnen zijn.

RIDE: Een must-have voor iedere wielerliefhebber
Met het Zomernummer van RIDE ben je optimaal voorbereid op de komende wielerzomer. Met dit magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier!
Bestel nu jouw exemplaar

Denk jij te weten wie zondag de bergetappe naar Blockhaus gaat winnen? Geef dan voor zondagochtend 15 mei, 11.30 uur jouw voorspelling door via onderstaand formulier. Onder de goede voorspellingen verloten wij drie exemplaren van de RIDE Windbody van Grupetto Cycling (t.w.v. € 49,-).

Wil je weten wie er allemaal meedoen? Bekijk dan hier de deelnemerslijst van de Giro d’Italia. Zaterdagavond verschijnt op WielerFlits een uitgebreide voorbeschouwing op de Blockhaus-rit, met een blik op de favorieten.

Dit artikel delen:

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair