Voorspel de winnaar van de Giro-rit naar Aprica en maak kans op een RIDE windbody

maandag 23 mei 2022 om 20:05
Voorspel de winnaar van de Giro-rit naar Aprica en maak kans op een RIDE windbody

De Giro d’Italia nadert een bijzonder zwaar slot en daarbij springt onder meer de bergetappe naar Aprica eruit. Op dinsdag 24 mei staat een zware bergrit gepland met onderweg de beklimming van de legendarische Mortirolo en finish in Aprica. Denk jij te weten wie die dag wint? Dit jaar organiseren we op WielerFlits iedere week samen met RIDE Magazine een voorspelgame, waarbij er steeds leuke wielerprijzen te winnen zijn.

RIDE: Een must-have voor iedere wielerliefhebber
Met het Zomernummer van RIDE ben je optimaal voorbereid op de komende wielerzomer. Met dit magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier!
Bestel nu jouw exemplaar

Denk jij te weten wie dinsdag de etappe naar Aprica gaat winnen? Geef dan voor dinsdagochtend 24 mei, 11.15 uur jouw voorspelling door via onderstaand formulier. Onder de goede voorspellingen verloten wij drie exemplaren van de RIDE Windbody van Grupetto Cycling (t.w.v. € 49,-).

Wil je weten wie er allemaal meedoen? Bekijk dan hier de deelnemerslijst van de Giro d’Italia. In aanloop naar de bergrit naar Aprica verschijnt op WielerFlits een uitgebreide voorbeschouwing op etappe, met een blik op het parcours en de favorieten.

De deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen

Dit artikel delen: