Vlasman heeft ploeg voor 2019 rond na contractverlenging Dion Beukeboom

zaterdag 13 oktober 2018 om 08:54

foto: Marcel Koch

Dion Beukeboom rijdt ook komend seizoen in de kleuren van Vlasman. Onze 29-jarige landgenoot, die eerder dit jaar een aanval deed op het werelduurrecord, en de continentale wielerploeg bereikten daarover deze week overeenstemming. Met de contractverlenging van Beukeboom heeft Vlasman de ploeg voor 2019 rond.


Vlasman nam eerder dit seizoen afscheid van Robin Wennekes, die zijn fiets aan de haak hing en koos voor een maatschappelijke carrière. Daartegenover stond in juli de komst van Jelle Wolsink. In augustus werd bekend dat ook Hartthijs de Vries in 2019 uitkomt voor Vlasman. De jonge Fries kan bij de ploeg van Ton Welling een Nederlands programma combineren met een aantal UCI-koersen in het buitenland.

Ook werd bekend dat hoofdsponsor Vlasman twee jaar langer verbonden blijft aan de continentale formatie, waardoor deze doorgaat tot en met zeker 2021. De verbintenis tussen Vlasman en de ploeg liep tot eind 2019, maar daar kwamen nu 2020 en 2021 dus bij. De gele ploeg richt zich naast wegwedstrijden ook op de baan.

Selectie Vlasman 2019
flag-nl Dion Beukeboom
flag-nl Jasper Bovenhuis
flag-nl Robert Bovenhuis
flag-nl Joost van der Burg
flag-nl Kelvin van den Dool
flag-nl Beau Duvigneau
flag-nl Yoeri Havik
flag-nl Jaap Kooijman
flag-nl Bas Ottevanger
flag-nl Wim Stroetinga
flag-nl Hartthijs de Vries
flag-nl Jelle Wolsink
flag-nl Melvin van Zijl
Totaal: 13 renners

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Giro 2019

Headlines

Materiaalzone

Populair