Vansummeren past voor openingsweekend

Door , maandag 22 februari 2016 om 10:12
Vansummeren past voor openingsweekend

foto: ©Muscat Municipality/Paumer/Kåre Dehlie Thorstad

Johan Vansummeren moet forfait geven voor het Belgische openingsweekend. De AG2R La Mondiale-renner kampt met problemen, maar weet niet wat eraan scheelt. “De ploeg oordeelde dat starten geen zin heeft, omdat het toch niet gaat”, vertelt de Belg aan Het Belang van Limburg.

Onderzoek
De 35-jarige Vansummeren moest in de Tour of Oman ook al snel opgeven. Hij zal nu een aantal medische testen ondergaan om te achterhalen wat het probleem is. “Het liep in Oman niet zoals ik gewild had. Ik reed rond zonder power in de benen. Ik ga de komende dagen weer langs bij verschillende specialisten. Zowel de ploeg als ikzelf wil absoluut weten wat er scheelt.” Door het passen voor het openingsweekend mist Vansummeren Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Raafje 22 februari 2016 om 10:22

Heb net op de startlijst gekeken van de omloop, vanmarcke staat er niet op ik dacht dat ie wel ging
Gaat vanmarcke naar strade bianche?

Hakkie2 22 februari 2016 om 10:26

@Raafje: nee, geen openingsweekend voor Vanmarcke, dat zei hij in januari al.

Heel vervelend voor Vansummeren, wel een renner waar ik respect voor heb. Nooit te beroerd om te werken, op welk terrein ook. Een redelijk ideale ploeggenoot.

zotvankoers 22 februari 2016 om 10:43

@raafje sep start in de strade

Chaba 22 februari 2016 om 11:08

Toch jammer voor Vansummeren. Hij zal het toch moeten gaan hebben van deze koersen. De echter kasseienklassiekers gaat het niet meer worden.

Leukefans 22 februari 2016 om 15:34

@Chaba
Alleen leek het altijd al alsof hij te kort kwam voor de topklassiekers en toen won hij plots in Roubaix, dus zeg nooit nooit… ;)

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair