woensdag 31 mei 2017 om 08:00

Kijk WielerFlits Live met Michael Boogerd, Aart Vierhouten en Jaap Stalenburg terug

We hebben voor het eerst in de historie een Nederlandse Giro-winnaar, en daar moest over nagepraat worden. Te gast waren Michael Boogerd, Aart Vierhouten en journalist Jaap Stalenburg. We spraken daarnaast via Skype met Sunweb-ploegleider Aike Visbeek.

We keken uitgebreid terug op de Giro d’Italia van Tom Dumoulin, die de Nederlandse geschiedenisboeken in zal gaan als eerste winnaar van de Ronde van Italië. Daarnaast stonden we ook stil bij de week van Mathieu van der Poel, die zowel op de weg als op de mountainbike successen kende en kijken we terug op de andere Nederlandse prestaties van de voorbije week.

Stelling van de Week

[poll id=”522″]

WielerFlits Live #28 zapservic

De uitzendingen zijn te zien op ons YouTube-kanaal, onze Facebook-pagina, en natuurlijk hier op WielerFlits.nl.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
88 Reacties
Sorteer op:
30 mei 2017 12:24
@sooike
Dus je hebt de eerste aflevering bekeken en geconcludeerd dat het amateuristisch was. Dat kan, maar sindsdien zijn er veel stappen gezet en is er veel ervaring opgedaan en van fouten geleerd. Het decor is gewijzigd en er zijn andere tafelgasten bij gekomen. Maar als jij de eerste aflevering als maatstaf wilt houden, prima.
Net als dat je bij die filmpjes van Filemon elke dag even kwam vertellen dat je het filmpje niet had gezien, maar het wel verschrikkelijk vond.
30 mei 2017 12:28
@ Zjoske

Mee eens, als je nu kijkt weet je echt niet wat je ziet. Het is veeeel professioneler geworden in alle opzichten. Het is nu veel prettiger te volgen.
30 mei 2017 15:43
Ze zijn goed bezig en dat is het voornaamste.
30 mei 2017 19:28
OK, 9 minuten ver gekomen en al uit gezet vanwege die vreselijke Stalenburg. Laatste experts toch gewoon lullen man, je weet er zelf de ballen van.

Duidelijk dat Maxim stappen zet, en dat is mooi, maar dat deze gast er weer zit nadat er de vorige keer al zoveel kritiek was snap ik eerlijk gezegd niet.
30 mei 2017 19:57
Goed bezig Maxim. De overgangen naar de verschillende items worden minder geforceerd, het lukt beter om in te springen op wat de gasten zeggen. Top.
30 mei 2017 20:00
Waarom vraag je Hakkenberg niet opnieuw in plaats van Stalenburg?
30 mei 2017 20:39
Ja Hakkenberg was een prettige gast. Goed verhaal en komt ook prettig over in tegenstelling tot Jaap. Verder toch weer met veel plezier naar de uitzending gekeken.
30 mei 2017 21:01
Ik heb gisteren ook weer met plezier gekeken!
Ik vond dat Jaap in ieder geval gelijk had met zijn opmerking over de reclame op Eurosport tijdens de tijdrit op het moment dat de drie renners waar het om draaide bezig waren ;-)
Dat was echt een ergernis.
30 mei 2017 22:53
Bij gebrek aan goede relevante gasten vind ik Youri ook altijd nog prettige pelotonvulling.

Trouwens vreemd dat sooike kritiek heeft op Stalenburg, die twee hebben exact dezelfde opvattingen.
30 mei 2017 22:59
@llardo
Heeft nep-journalist Stalenburg het dan ook gehad over "zijn" NOS, die de huldiging van Dumoulin niet live kon uitzenden omdat Erica Terpstra stond te trappelen van ongeduld? En we anderhalf uur later "live" de huldiging bij de NOS alsnog konden bekijken. Ik denk niet dat Jaap het daarover heeft gehad, want hij hoopt nog altijd op een terugkeer bij de NOS, waar ze hem enkele jaren geleden al te verstaan hebben gegeven via de achterdeur naar buiten te gaan.
31 mei 2017 04:33
Klasse uitzending weer. Ben het met de commentaren eens dat Stalenburg geen topgast is, maar irriteer me er ook weer niet mateloos aan. Persoonlijk mag er van mij best een wat onbekendere 'journalist' aan tafel zitten, zoals VD Berg of Pasquino. Die jongens hebben nog best wat te melden.

Het gezeik op Eurosport ben ik echt zat... Er is totaal geen nuance. Zo word er bijvoorbeeld alleen gezeurd op het commentaar en de reclames, maar wordt er geen compliment gemaakt over het aanbod. Zoals al eerder gezegd: dankzij Eurosport kunnen wij nu ook naar rondjes als de GP Denain en Prijs-Camambert kijken. En voor alle klagers over de reclames van welgeteld 1 minuut, één tip: Bij de start van de uitzending druk je de uitzending op pauze voor 15 minuten. Vervolgens kun je alle reclames gewoon doorspoelen en kijk je de finale live. Opgelost!
31 mei 2017 11:16
@Secondant
Mee eens, al hoef ik zelf die kleinere koersjes niet per se te kijken.
Dat doorspoelen van reclames vind ik echter geen oplossing, omdat je dan alsnog een minuut mist (ook al gebeurt in die ene minuut lang niet altijd wat).
31 mei 2017 23:58
@Secondant. Verstandige en een goede bijdrage waar ik het helemaal mee eens kan zijn.
Hopelijk draagt het ook bij aan al dat negatief gezever over Eurosport en medewerkers.

Reacties zijn gesloten.