Kijk WielerFlits Live met Michael Boogerd, Aart Vierhouten en Jaap Stalenburg terug

woensdag 31 mei 2017 om 08:00

We hebben voor het eerst in de historie een Nederlandse Giro-winnaar, en daar moest over nagepraat worden. Te gast waren Michael Boogerd, Aart Vierhouten en journalist Jaap Stalenburg. We spraken daarnaast via Skype met Sunweb-ploegleider Aike Visbeek.

RIDE: Een must-have voor iedere wielerliefhebber
Met het Zomernummer van RIDE ben je optimaal voorbereid op de komende wielerzomer. Met dit magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier!
Bestel nu jouw exemplaar

We keken uitgebreid terug op de Giro d’Italia van Tom Dumoulin, die de Nederlandse geschiedenisboeken in zal gaan als eerste winnaar van de Ronde van Italië. Daarnaast stonden we ook stil bij de week van Mathieu van der Poel, die zowel op de weg als op de mountainbike successen kende en kijken we terug op de andere Nederlandse prestaties van de voorbije week.

Stelling van de Week

[poll id=”522″]

WielerFlits Live #28 zapservic

De uitzendingen zijn te zien op ons YouTube-kanaal, onze Facebook-pagina, en natuurlijk hier op WielerFlits.nl.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

88 Reacties

achtpuntzes 29 mei 2017 om 20:05

@ Jean Dumas:
Jungels kan echt niet. daar moet minimaal een dubbel SKY salaris voor nodig zijn wil die overwegen om zijn talent te verkwisten in een klassementstrein voor een ander. en dat zou toch eeuwig zonde zijn.

Mooie_Mario 29 mei 2017 om 20:25

Misschien dat JVDB Dumoulin zou kunnen ondersteunen, ik hoorde dat hij weer vrij kwam. Zijn laatste tijdrit was prima, dus ideaal voor de TTT

Wheely 29 mei 2017 om 20:44

Heh wat heerlijk, jullie kunnen het gewoon over Tom hebben, daar ben ik nou jaloers op! Veel plezier!

TeamNL 29 mei 2017 om 21:09

Ben zeer benieuwd welk plan ze voor Wilco hebben gemaakt bij Sunweb.

Leuke uitzending tot nu toe!

Stoempert 29 mei 2017 om 21:12

Die Jaap is een stuk scherper vandaag!

stoempen op de pedalen 29 mei 2017 om 21:13

Slagter reed de Giro ook, al was het erg onopvallend

NCK17 29 mei 2017 om 21:14

Van den Broeck had de eerste weken last van een derde bal, dus logisch dat hij niet fantastisch reed, laatste weekend was hij gewoon redelijk op zijn niveau.

KnightBiker 29 mei 2017 om 21:18

Ziggo heeft net haar abonnements kosten verhoogt omdat ze de formule 1 uitzenden. Daar wil Ik als Ziggo klant niet voor betalen al doen ze het nog zo leuk, Ik en meer dan 50% van de Ziggo Klanten is daar geen klant voor geworden. dan heb liever een paar reclames. (schoenmaker hou je bij je leest)

DrJ 29 mei 2017 om 21:29

Wat denken jullie van de Top 3 in de Dauphine, om alvast op de zaken vooruit te lopen. Mooi deelnemersveld!

1. Porte
2. Froome
3. Valverde

Fernandi 29 mei 2017 om 21:30

Klagen over Eurosport, en dan de NOS aanprijzen.

Snapt Jaap het wel?

UrbanSteel 29 mei 2017 om 21:32

Zo , toch aardig wat kritiek op Eurosport , ben ik toch niet de enige.

Rikkert 29 mei 2017 om 21:33

Jaap leeft een onder een steen vandaar..
Verder mooi filmpje op het eind weer kippenvel!

Djoop 29 mei 2017 om 21:33

Maxim in optima forma vandaag. Leuke uitzending, mooie beelden!

OscarV 29 mei 2017 om 21:35

Nodig die Stalenburg alsjeblieft nooit meer uit.
Is onbeleefd door constant door andere heen te praten, vind zichzelf te goed, bijft Boogerd lastig vallen met z’n schorsing en heeft ook nog eens een vervelende stem om naar te luisteren.
Boogerd en Vierhouten vond ik beide wederom super.
Verder een erg goede aflevering en dat filmpje op het eind….. zucht….. om bij weg te dromen. TOP!

vinnievidefietsen 29 mei 2017 om 21:38

Inderdaad, Maxim, volgende keer heeeeeeeeel goed de spelregels uitleggen aan Stalenburg/iedereen: ELKAAR UIT LATEN PRATEN!!!!!

Retro Lex 29 mei 2017 om 21:39

Wel goed dat er even wat aandacht was voor Lammertink. Hoe zit het met zijn contract ? En waar moet ie heen van ons wfers ?

DrJ 29 mei 2017 om 21:43

Lammertink zou inderdaad wel wat zijn voor TLJ en misschien dat Tom-Jelte Slagter weer terug naar het oude nest moet om op te bloeien. Dan heb je een aardig duo voor de Waalse Klassiekers en voeg daarbij nog Roglic, die dat ook makkelijk aan moet kunnen.

schipperaar 29 mei 2017 om 21:46

Ongelooflijk dat je wieler journalist kan worden als je nog nooit een band hebt geplakt. Sunweb geen ploeg voor de bergen met Sam, Warren, Tom en Wilco and good old Lau volgens Jaap.

TeamNL 29 mei 2017 om 21:50

Boogerd en Vierhouten + 1
Stalenburg – 1

Wel een leuke uitzending overigens waar gelukkig ook de andere Nederlandse overwinningen van afgelopen week aan bod kwamen. Ik ben het commentaar op Eurosport wel een klein beetje zat. Prima die reclameblokken, alleen het moment is verkeerd. Beter dan dat het wielrennen achter de decoder verdwijnt.

En dan beginnen over de NOS? Een zender die nauwelijks oog heeft voor andere koersen dan de Tour de France en Amstel Gold Race. Nee, geef mij dan maar Eurosport en Sporza die het gehele jaar koersen uitzenden en waarbij dat ook duidelijk terug te horen is bij de commentatoren.

Overigens een beetje off topic: Zeer benieuwd wat Danny van Poppel aan het eind van dit jaar gaat doen. Lijkt behoorlijk stil te staan in zijn ontwikkeling. Het contract van Arndt loopt ook af bij Sunweb…

klootje kriekeljon 29 mei 2017 om 21:54

Was weer top. Boogerd en Vierhouten, daar kan je uren naar luisteren.

assen 29 mei 2017 om 22:32

@Redactie: dank voor weer mooie uitzending! :-)
Met alle respect voor die Jaap, hij lijkt allemaal verstandige dingen te zeggen daar niet van, maar hij is te dominant aanwezig. Zoveel dat het stoort.

fraine gal 29 mei 2017 om 22:40

Ze hebben het vandaag alle vier goed gedaan in de uitzending en het respect voor wielerjournalisten is in dit forum heel ver te zoeken. Ik ga nooit een wielerjournalist afbreken want ik heb als wielerliefhebber daar veel te veel respect voor. Daar kunnen bepaalde mensen hier iets uit leren ipv de kenner uit te hangen. Eerst respect hebben voor iemand zijn mening en hoe de persoon in kwestie over de koers praat en hoe hij zijn kijk heeft op de sport. Alles begint met mekaar te respecteren en ik ben het ook niet altijd eens met een reactie van bepaalde personen hier. Dat wilt niet zeggen dat ik geen respect heb voor hun mening maar sommige moeten ook niet overdreven dat ze het uitgevonden hebben. Zo bekijk ik het hier ongeveer op dit forum en ik zo denk ik erover. Ik denk zelfs dat ik er in zoals we in Vlaams zeggen er op boenk zit.

RikkyG 29 mei 2017 om 22:58

Qua versterking voor Dumoulin? : Buchmann, De Clercq (Bart) en probeer Kennaugh eens. Komt bij Sky steeds minder uit de verf. Hansen van Astana is ook een hele goede investering.
En qua voorjaar misschien beide Van Poppels halen. Boy rijdt ook weer erg sterk dit jaar.

Romāns Vainšteins 29 mei 2017 om 23:01

Ik denk meer dat jouw kop ergens heel hard boenk heeft gedaan.

EricHeiden 29 mei 2017 om 23:15

Waarom praat Jaap Stalenburg zoveel???

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone