Van Poppel: “Brons maximaal haalbare”

Van Poppel: “Brons maximaal haalbare”
zondag 28 juni 2015 om 20:22

Danny van Poppel was vandaag min of meer verrassend de winnaar van het brons, tijdens het Nederlands kampioenschap in Emmen. Daar kon de 21-jarige renner van Trek zich wel in vinden. “Het gaat de laatste maanden niet heel erg goed, dus ik kan hier wel mee leven. Meer zat er ook niet in”, vertelt de zoon van voormalig topsprinter Jean-Paul na afloop.

Ook Van Poppel – samen met zijn broer en ploeggenoot Boy in koers – moest toekijken hoe de voorsprong van de vluchters tot een hoogte van zeventien minuten steeg. “Wij hebben ook maar afgewacht wat er ging gebeuren. We konden ook niet veel doen met z’n tweeën. Ik gokte puur op mijn sprint. Daarom ben ik ook wel tevreden met mijn bronzen medaille. Het ging eigenlijk niet zo heel best de laatste tijd, maar ik voelde me vandaag gewoon goed. Ik ben dan ook erg blij met mijn derde plek, dit was het maximaal haalbare.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

Scotty 28 juni 2015 om 22:10

Waarom gaat het de laatste maanden minder eigenlijk? Heeft idd nog vrijwel geen uitslagen gereden dit jaar.

Jowinho 28 juni 2015 om 23:10

Te vroeg gebracht in de Tour. Daarom gaat het minder

lekbandje3 28 juni 2015 om 23:17

@jowinho kan je dzee stelling onderbouwen met argumenten? Vlgm heeft elke jonge renner wel een mindere periode en hij heeft nog gwn een paar ereplaatsen bij elkaar gesprint.

Headlines

Materiaalzone

Populair