Van der Lijke derde in Volta Limburg Classic: “Echt jammer”

zaterdag 1 april 2017 om 18:38
Van der Lijke derde in Volta Limburg Classic: “Echt jammer”

Foto: Sirotti

Nick van der Lijke strandde vandaag op plaats drie in de Volta Limburg Classic. Zijn twee vluchtgenoten Marco Canola en Xandro Meurisse bleken over snellere benen te beschikken op de licht oplopende kasseien van de Diepstraat. “Echt jammer, dat ik mijn kracht niet kwijt kon op de kasseitjes in de finishstraat”, aldus Van der Lijke op de website van zijn ploeg Roompot-Nederlandse Loterij.

“Wij hebben het als ploeg heel goed gedaan. En dan maak je het natuurlijk graag af met een overwinning”, vervolgt hij. “Maar nogmaals; ik denk dat wij echt trots kunnen zijn op wat wij hebben laten zien. Voor mij persoonlijk is het een bevestiging dat de vorm, na een geslaagde hoogtestage met Pieter Weening en de Ronde van Catalonië, nog steeds goed is. Hopelijk kan ik dit nog een tijdje vasthouden.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

flyellus42 1 april 2017 om 19:38

Waarom twittert hij in het Engels?? Hij rijdt toch voor een 100% puur Nederlands team???

0
Sephiroth 1 april 2017 om 19:39

Mooi gereden. Jammer dat hij niet echt aan sprinten toekwam. Roompot stond er iig goed en nick laat de laatste tijd ook een behoorlijk niveau zien.

@flyellus waarom niet? als hij wat internationale vrienden heeft waarmee hij het wil delen.

0
kelderfan 1 april 2017 om 20:43

Ja, Nick van der Lijke heeft een prima race afgeleverd en hij heeft een punt. Het is gewoon jammer, dat hij Roompot niet kon verblijden met een zege. Jammer dat Tusveld moest afhaken door een hongerklop.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone