Urán skipt Vuelta en denkt na over toekomst

Urán skipt Vuelta en denkt na over toekomst
dinsdag 25 juli 2017 om 08:45

Rigoberto Urán werd de verrassende nummer twee in de jongste Tour de France. De 30-jarige Colombiaan gaf uiteindelijk minder dan een minuut toe op eindwinnaar Chris Froome. In een interview met Noticias Caracol zegt de renner van Cannondale-Drapac dat hij de Vuelta a España overslaat én onderhandelt met andere ploegen.

“Ik zal de Ronde van Spanje niet betwisten”, vertelt Urán. “Er is voor mij een ander programma opgesteld. Daarnaast beraad ik me de komende maanden over mijn toekomst. Dat kan bij Cannondale-Drapac zijn, maar ook bij een andere ploeg. Er zijn een aantal aanbiedingen waarover ik moet nadenken. Ik ga eerst de resterende koersen afwerken en daarna denk ik er snel uit te komen”, aldus de Colombiaan, die volgens het medium uit zijn thuisland kansen ziet bij andere teams. Hij is in het bezit van een aflopend contract.

Dit artikel delen:

53 Reacties

vluggejapie 25 juli 2017 om 20:52

Één team heeft het budget, de focus op het AK en de tactiek om de koers lam te leggen. Suf dat zovelen de tegenstanders van dat team de schuld geven van wat saai is aan de Tour. Enfin, gelukkig hebben we de Giro en de Vuelta nog.

Covadonga 25 juli 2017 om 20:54

@samas
Hij won een etappe in de Tour. Dat is best knap.

Jungle Man 26 juli 2017 om 05:23

Sky kan door hem aan boord te nemen natuurlijk wel op deze manier een potentiële tegenstander van Froome elimineren….

Headlines

Materiaalzone

Populair