Trek Factory Racing versterkt zich met Ryder Hesjedal

woensdag 26 augustus 2015 om 15:49
Trek Factory Racing versterkt zich met Ryder Hesjedal

Foto: Sirotti

Ryder Hesjedal is de nieuwe aanwinst van Trek Factory Racing. De 34-jarige Canadees komt over van Cannondale-Garmin. Hesjedal boekte zijn grootste succes in 2012 met de eindzege in de Giro d’Italia. Verder won hij onder meer twee ritten in de Ronde van Spanje en werd hij in 2010 vijfde in de Tour de France.

Hesjedal reed sinds 2008 voor Garmin (toen nog Garmin-Chipotle) en had een aflopend contract. Hij werd eerder nog in verband gebracht met een overstap naar Lampre-Merida.

Trek Factory Racing maakte het nieuws van het contracteren van Hesjedal op een bijzondere manier bekend. Via Twitter werden eerst vier aanwijzingen gegeven, om vervolgens in de laatste tweet met een definitieve bevestiging te komen.

Dit artikel delen:

29 Reacties

ambie 26 augustus 2015 om 22:06

Trek, het rustoord van de vedetten, nu nog Basso en Sam Sanches en waarom niet Michael Rogers, Mollema zou dan wel kunnen rekenen op hulp met ervaring en met Frank in de rangen zou hij in ieder geval kunnen rekenen op een medekopman zodat niet alle druk op zijn schouders komt te vallen.

Coldeportes 26 augustus 2015 om 23:13

Ik vrees voor Jungels, die trekt de gemiddelde leeftijd veel te ver omlaag. Kan beter zelf actief op zoek naar een andere ploeg, voordat hem de deur wordt gewezen, de blaag ;)

BenderBeach 27 augustus 2015 om 00:33

Ze hebben zelf ook nog genoeg ervaring met o.a. Zubeldia :) RH past daar prima in. Blijft voor mij toch altijd die renner die je noemt als je denkt dat een outsider een grote ronde kan winnen: “Als Hesjedal de Giro kan winnen, waarom zou … hem dan niet kunnen winnen” wel fan van zijn rijden als supporter, maar als wielrenner zou er meer inzitten als het beter doseert richting het einde (en/of eerder reageert op een kansrijke uitval).

LyndaLid 27 augustus 2015 om 11:26

Jungels zou naar Ettixx gaan.

Headlines

Materiaalzone

Populair