Tour 2021: Victor Campenaerts zevende uitvaller in Ventoux-etappe

woensdag 7 juli 2021 om 16:33
Tour 2021: Victor Campenaerts zevende uitvaller in Ventoux-etappe

Campenaerts (r) - foto: Cor Vos

Voor Victor Campenaerts is de elfde etappe het eindstation geworden in de Tour de France. Na vierenhalf uur koers werd bekend dat de Belgische renner van Qhubeka-NextHash de strijd had gestaakt. Hij was alweer de zevende uitvaller in deze rit over de Mont Ventoux.Campenaerts was bezig aan zijn eerste Ronde van Frankrijk. Tegen Sporza vertelde de Belg van Qhubeka-NextHash al dat hij de tijdslimiet vreesde in de bergetappe over de Mont Ventoux. Hij voelde zich al niet goed. “Ik denk wel dat de tank leeg is. In alle wedstrijden wilde ik aanvallend zijn en qua programma hebben we de limieten gezocht. Ik vrees dat ik die heb gevonden.”


Tour 2021: Victor Campenaerts zevende uitvaller in Ventoux-etappe

Dit artikel delen:

3 Reacties

pirazzi 7 juli 2021 om 16:53

Hij moet aan zijn pensioen gaan denken.

koos1 7 juli 2021 om 18:07

Klassiekers, Giro en Tour. Rijd ook wel heel veel na elkaar, niet vreemd dat hij nu is leeggereden. In de ronde van België al duidelijk dat hij leeg gereden was, vreemd dat ze hem toch hebben meegenomen naar de Tour.

Peet Gute 7 juli 2021 om 18:26

klopt, te veel is te veel, bovendien was het al een zware Giro met veel regen en ook hier in de Tour werd er gevlamd alsof het nieuwelingen waren, begrijpelijk dus

Headlines

Materiaalzone

Populair