Tour 2017: Sieberg geeft op met darmproblemen, ook McLay staakt de strijd

Tour 2017: Sieberg geeft op met darmproblemen, ook McLay staakt de strijd

foto: Marcel Koch

woensdag 19 juli 2017 om 11:07

Lotto Soudal is haar tweede renner van deze Tour de France kwijtgespeeld. Na Tim Wellens heeft ook Marcel Sieberg de handdoek in de ring moeten gooien. De boomlange Duitser kampt met darmproblemen. “Jammer dat ik de Tour na vijftien ritten en zo dichtbij Parijs moet verlaten”, treurt de renner op Twitter.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Update 15.45 uur
Ook Daniel McLay heeft opgegeven. De Britse sprinter van Fortuneo-Oscaro was de rode lantaarn en eindigde in reeds drie etappes al allerlaatste. Hij startte nog wel, maar haalde de finish van de zeventiende etappe niet.

Dit artikel delen:

4 Reacties

skylimit 19 juli 2017 om 11:33

Goede lichamlijke verzorging, goed drinken en eten bij zware en warme omstandigheden blijft moeilijk. Een virusje ligt zo op de loer. Bij verminderde weerstand en/of iets verkeerds binnen krijgen is het dan zo gebeurd. Daarbij zal ook medicatie ter ondervanging een probleem zijn.
Jammer voor Sieberg…en voor Greipel in Parijs…

0
ah-ja 19 juli 2017 om 11:41

Darmproblemen, zouden we vandaag nog wel eens kunnen zien boven de 2000 meter..

0
Jotto-Lumbo 19 juli 2017 om 11:45

Ik denk dat er vandaag een hoop de brui aan zullen geven

0
nederbelg 19 juli 2017 om 12:22

In ieder geval beter dan op de Croix de Fer te moeten afhaken en dan te lezen:
“Sieberg geraakt niet over die berg”
(ok, I’ll get me coat)

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone