Total Direct Energie en B&B Hotels zijn klaar voor Parijs-Nice

vrijdag 5 maart 2021 om 12:50
Total Direct Energie en B&B Hotels zijn klaar voor Parijs-Nice

Anthony Turgis - foto: Cor Vos

Voor Total Direct Energie en B&B Hotels p/b KTM is Parijs-Nice een belangrijke wedstrijd op eigen bodem. Die laatste ploeg hoopt op een uitschieter met sprinter Bryan Coquard, terwijl Total Direct Energie meerdere paarden heeft om op te wedden.

De nieuwe voorjaarseditie van RIDE is nu verkrijgbaar! Dit 180 pagina's dikke wielermagazine staat vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Bestel hem nu online. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Total Direct Energie, de ploeg van manager Jean-René Bernaudeau, begint zondag met een sterke equipe aan Parijs-Nice. Anthony Turgis werd een kleine week geleden nog tweede in Kuurne-Brussel-Kuurne, achter Mads Pedersen. Puncheur Alexis Vuillermoz was dan weer uitstekend op dreef in de Tour des Alpes Maritimes et du Var.

Met Edvald Boasson Hagen en Chris Lawless zijn er ook nog twee rappe mannen geselecteerd voor de Koers naar de zon. Pierre Latour en Fabien Doubey zullen normaal gesproken dan weer de vrijheid krijgen om op jacht te gaan naar een goed klassement of een ritzege in het gebergte. Dries Van Gestel is de zevende en laatste renner binnen de selectie.

B&B Hotels p/b KTM moet het dus vooral hebben van de sprintsnelheid van Coquard. De vinnige Fransman liet dit seizoen al enkele mooie dingen zien, met onder meer een derde plek in de GP La Marseillaise. In de eerste voorjaarsklassiekers in België reed hij ook goed van voren, maar kende hij ook pech op cruciale momenten.

Selectie flag-fr Total Direct Energie voor Parijs-Nice (7-14 maart)
flag-no Edvald Boasson Hagen
flag-fr Fabien Doubey
flag-be Dries Van Gestel
flag-gb Chris Lawless
flag-fr Pierre Latour
flag-fr Anthony Turgis
flag-fr Alexis Vuillermoz

Selectie flag-fr B&B Hotels p/b KTM voor Parijs-Nice (7-14 maart)
flag-fr Cyril Barthe
flag-fr Bryan Coquard
flag-fr Cyril Gautier
flag-fr Jonathan Hivert
flag-fr Jérémy Lecroq
flag-fr Cyril Lemoine
flag-fr Quentin Pacher

Dit artikel delen:

1 Reactie

Vibeman 7 maart 2021 om 12:06

Latour gaat weer knallen dit jaar!

0

Headlines

Populair

Materiaalzone