Tony Martin verlengt contract Jumbo-Visma, Pfingsten kan blijven

Tony Martin verlengt contract Jumbo-Visma, Pfingsten kan blijven

foto: Cor Vos

zaterdag 1 augustus 2020 om 13:00

Tony Martin stelt zijn wielerpensioen uit. De meervoudig wereldkampioen tijdrijden wilde na afgelopen voorjaar beslissen of hij nog langer doorwilde als prof, maar vanwege de coronacrisis heeft hij die keuze met een jaar opgeschoven. De 35-jarige Duitser rijdt ook in 2021 voor Jumbo-Visma, weet WielerFlits.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar!
Gravel, kasseien, modder, zand, met tassen, zonder tassen: dat zijn de thema's van de nieuwe RIDE die eind september verschijnt. Bestel nu ons najaarsnummer online en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd. Bestel hem hier

De Nederlandse formatie wilde graag door met Martin. Ploeggenoten – zoals onlangs Jos van Emden – en staf zijn lovend over de kwaliteiten van Der Panzerwagen, die zelf bij de Nederlandse ploeg het plezier in fietsen teruggekregen heeft. Beide partijen zijn een nieuwe verbintenis voor minimaal één jaar overeengekomen.

Cristoph Pfingsten
Jumbo-Visma wil ook graag door met Christoph Pfingsten. De 32-jarige Duitser tekende vorige winter een contract voor één jaar, maar kan dus langer blijven. Of hij op het aanbod ingaat, is op dit moment niet bekend.

Pfingsten rechts van Groenewegen – foto: Cor Vos


Lees ook: Tien opties voor laatste plek Jumbo-Visma

Dit artikel delen:

9 Reacties

Nul verstand 1 augustus 2020 om 13:08

Mooi dat Martin nog een jaartje extra gaat beuken op kop. Dat van Pfingsten snap ik nog niet zo goed. Op basis waarvan willen ze zijn contract verlengen? Heeft nog niks laten zien.

0
peterwinnen 1 augustus 2020 om 13:09

Wanneer had ie dat moeten doen dan?

0
Scott Sunderland 1 augustus 2020 om 13:14

Hij heeft twee etappewedstrijden gereden aan het begin van het jaar…Daarna heeft hij niks kunnen laten zien nee…

0
harryjohan71 1 augustus 2020 om 13:29

Dylan zal wel tevreden over hem zijn in de rol die hij speelt in de sprintvoorbereiding. Je kunt niet wachten met het verlengen van Phingsten tot na de Giro, Daar moet Pfingsten Groenewegen aan etappe overwinningen helpen.

0
lathumnees 1 augustus 2020 om 13:36

Leuk!

0
GroteSmurf 1 augustus 2020 om 14:05

Tony Martin is zo belangrijk voor JV !
Leuke renner.

0
KnightBiker 1 augustus 2020 om 14:10

Tony is een monument die zelfs op halve kracht van waarde is voor een ploeg. Zou mooi zijn als hij nog een grote overwinning pakt voor TJV!

0
Murcia 1 augustus 2020 om 14:54

Tony is een legende die nog steeds zijn steentje kan bijdragen. Mooi dat hij blijft.
Pfingsten heeft nauwelijks kunnen laten zien waarvoor hij is aangetrokken maar zal bij Groenewegen en de ploegleiding genoeg vertrouwen genieten en dus kunnen blijven.

0
Mac-S 1 augustus 2020 om 16:07

Pfingsten houden, maar Leezer moet weg?

0

Headlines

Populair

Materiaalzone