‘Tolhoek op weg naar LottoNL-Jumbo’

zondag 31 juli 2016 om 13:30

Antwan Tolhoek maakt na het lopende seizoen mogelijk de overstap naar LottoNL-Jumbo. De 22-jarige klimmer uit Yerseke staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Nederlandse WorldTour-ploeg. “Ik ga pas juichen als het allemaal rond is”, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Ronde van Zwitserland
Tolhoek dankt de interesse van de enige Nederlandse WorldTour-formatie aan zijn sterke optreden in de Ronde van Zwitserland. Daar pakte hij de bergtrui mee. De onderhandelingen tussen het management van Tolhoek en de ploeg van Richard Plugge zouden volgens de krant in een vergevorderd stadium zijn. “Ik ga pas juichen als het allemaal rond is, maar ik wil heel graag. Bij Roompot-Oranje Peloton heb ik een prachtig programma mogen rijden en heb ik de kans gekregen om me te ontwikkelen, maar LottoNL-Jumbo is toch nog een stap hogerop”, aldus Tolhoek.

Dit artikel delen:

26 Reacties

sstijnntje 1 augustus 2016 om 11:09

Gewoon goed nieuws dit. Je wilt toch dat ook over 2-3 jaar een Nederlands karakter bij tjl zit ipv een mengelmoes van gekochte buitenlandse renners? Dat doen Sky, Astana, Lampre, etc. al…
Volgens mij zitten hier een hoop mensen met teveel een korte termijn visie…

Headlines

Materiaalzone

Populair