Stem nu op Wielrenner van het Jaar, Dennis en Spratt in de prijzen

vrijdag 23 november 2018 om 09:55
Stem nu op Wielrenner van het Jaar, Dennis en Spratt in de prijzen
Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over stemmen op de wielrenner van het jaar en Rohan Dennis en Amanda Spratt in de prijzen.

Stem nu op de Wielrenner van het Jaar

Het is sinds gisteren mogelijk om een stem uit te brengen in de verkiezing voor wielrenner van het jaar. Uiteindelijk zullen de Club 48, de VVBW (rennersvakbond) en het publiek de winnaar kiezen.

Tom Dumoulin is de topfavoriet voor de Gerrit Schulte Trofee. De nummer twee van de Tour de France en de Giro d’Italia kan de prijs voor het vijfde jaar op rij winnen.

Stemmen kan via de collega’s van De Telegraaf door een e-mail te sturen met de genomineerde namen naar [email protected] Klik hier voor de genomineerden voor wielrenner, wielrenster en belofte van het jaar.


Rohan Dennis en Amanda Spratt in de prijzen

Rohan Dennis is voor de tweede keer in zijn carrière verkozen tot wielrenner van het jaar in Australië. De wereldkampioen tijdrijden kreeg in Adelaide de Sir Hubert Opperman medal uitgereikt.

Dennis is pas de derde Australische wielrenner die de award meerdere keren heeft gewonnen. Bij de vrouwen ging de prijs naar Amanda Spratt. De renster van Mitchelton-Scott veroverde het zilver in de wegwedstrijd van het WK wielrennen in Innsbruck.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone