Staatsloterij nieuwe sponsor Zesdaagse van Rotterdam

maandag 26 oktober 2015 om 19:39
Staatsloterij nieuwe sponsor Zesdaagse van Rotterdam

Michael Zijlaard - foto: Marcel Koch

De Nederlandse Staatsloterij heeft zich verbonden aan de Zesdaagse van Rotterdam. Het staatsbedrijf dat ook verbonden is aan Roompot Oranje Peloton wordt tevens naamgever van de baanwedstrijd. Met ingang van 2016 heet het evenement in Ahoy Rotterdam de Staatsloterij Zesdaagse van Rotterdam.

Met de Nederlandse Staatsloterij kunnen we de ingeslagen weg tot verdere vernieuwing van de Rotterdamse Six nog verder uitbouwen”, zegt Jolanda Jansen, directeur van Ahoy Rotterdam. “Afgelopen editie hebben we al een mooie stap gemaakt met het aanstellen van de nieuwe wedstrijdleiders Michael Zijlaard en Peter Schep en is het wedstrijdprogramma spannender en uitdagender geworden. Onze ambitie is om continu te werken aan vernieuwingen om het evenement voor zowel publiek als bedrijfsleven en uiteraard ook voor de baansport aantrekkelijk te houden. Mooi dat we dit nu samen met de Staatsloterij en het Oranje Peloton kunnen doen.”

“De Staatsloterij Zesdaagse van Rotterdam is de aftrap van het nieuwe wielerseizoen. De wielerwereld komt in deze dagen bij elkaar in Rotterdam. Nieuwe vedettes, oude legendes, fans en sponsoren ontmoeten elkaar op een evenement dat topsport en entertainment brengt,” legt wedstrijdleider Michael Zijlaard uit. Hij kijkt uit naar een zesdaagse. “We zijn heel blij met de Staatsloterij als partner van de zesdaagse. Zij hebben met Oranje Peloton laten zien een toegevoegde waarde te zijn voor het fietsen in Nederland.”

De 34e editie van de Staatsloterij Zesdaagse van Rotterdam duurt in 2016 van 7 tot en met 12 januari.

Dit artikel delen:

2 Reacties

rahimns 26 oktober 2015 om 19:58

Goed dat een prachtig evenement als deze weer een nieuwe sponsor heeft gevonden. Hopelijk is het ook komend jaar weer genieten van een sterk deelnemersveld.

john 27 oktober 2015 om 11:32

Edit redactie: Laat dit achterwege

Headlines

Materiaalzone

Populair